
طرز تهیه تابه مکزیکی
در تهیه این تابه مکزیکی بدلیل استفاده از سبزیجات تازه و سبز، نشاط و سلامتی را برای خو و خانواده تان به ارمغان خواهید آورد. از جمله مواد مورد استفاده در آموزش آشپزی امروز می توان به ذرت، پنیر چدار و لوبیا اشاره کرد. اگر شما هم طرفدار غذای بین الملل هستید و دوست دارید یک طعم عالی و خوشمزه جدید را تجربه کنید حتما با دستور پخت تابه مکزیکی همراه ما باشید.
مواد لازم
پنیر چدار رنده شده ۳/۴ پیمانه
لوبیا (کنسرو) ۳۴۰ گرم
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر چیلی ۲ قاشق چای خوری
برنج پخته نشده ۱ پیمانه
کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم
ذرت نیمپز ۲ پیمانه
سوسیس ۳۴۰ گرم
طرز تهیه تابه مکزیکی
طرز تهیه
🔹سوسیسها را خرد کنید و در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سپس آن ها را کنار بگذارید.
🔹ذرت، گوجهفرنگی، برنج پخته نشده، آب، پودر چیلی و پودر زیره سبز را در تابه بایکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
🔹سپس حرارت را کم کنید. درب تابه را بگذارید تا ۵ دقیقه نیمجوش بپزند و آب آنها تبخیر شود. در این فاصله باید برنجها نیز تا اندازهای نرم شده باشند. لوبیا و سوسیسهای پخته شده را اضافه کنید.
🔹پنیر را بریزید و در تابه را دوباره ببندید تا ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت ملایم پنیرها آب شوند.
بیشتر بدانید، ارزش غذایی تابه مکزیکی:
کالری: ۲۳۰
چربی: ۲۷ گرم
کلسترول: ۱۳ میلیگرم
چربی اشباع شده: ۱۱ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
فیبر: ۵ گرم
سدیم: ۵۸۵ میلی گرم
کلسیم: ۱۱۱ میلی گرم
آهن: ۳ میلی گرم
در تهیه این تابه مکزیکی بدلیل استفاده از سبزیجات تازه و سبز، نشاط و سلامتی را برای خو و خانواده تان به ارمغان خواهید آورد.