طرز تهیه خوراک میگو
طرز تهیه خوراک میگو
خوراک میگو یکی از خوشمزه ترین خوراک هایی هست که توصیه می کنم حتما یه بار امتحان کنید .
مخصوصا” دوستانی که هنوز نتونستن با میگو کنار بیان
مواد لازم
🔹پیاز متوسط۳ عدد
🔹فلفل دلمه ای سبز۱ عدد
🔹زنجبیل نرم شده۱ قاشق چایخوری
🔹سیر تازه له شده۱ قاشق چایخوری
🔹نمک۱ قاشق چایخوری
🔹پودر فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
🔹آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
🔹میگوی یخ زده۳۵۰ گرم
🔹روغن۳ قاشق غذاخوری
🔹رب گوجه فرنگی۴۰۰ گرم
🔹گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه خوراک میگو
طرز تهیه
با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.
زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید.
آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید.
میگوها را در ظرف آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز شود. آن را کاملا خشک کنید.
روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
مخلوط ادویه را به پیاز افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
گوجه فرنگی را خرد کرده و به آن افزوده.
سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه بپزید و گاهگاهی بهم بزنید.
میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و ده دقیقه بپزید،گاهگاهی بهم بزنید.
آنرا با گشنیز تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنید.
خواص میگو
نیاسین نقش های بسیار متفاوتی در متابولیسم داشته که در کمبود آن سبب ضعف عضلانی،
بی اشتهایی، سوءهاضمه و بثورات جلدی شده و کمبود شدید آن منجر به پلاگر همراه با خشکی پوست
و تیرگی آن و پوسته ریزی و همچنین اسهال و البته مشکلات روحی روانی می گردد.
و همچنین با مصرف ۱۲۰ گرم میگو، ۴/۷۰ درصد نیاز روزانه ویتامین B۱۲ و ۸/۱۰ درصد نیاز روزانه ویتامین B۶ تامین شده
و از طرفی در هر ۱۱۰ گرم میگو ۲۰۰ میلی گرم کلسترول است اما نسبت LDL (کلسترول بد) به HDL (کلسترول خوب) با مصرف میگو کاهش پیدا کرده
یکی از مشکلات ماهی ها متیل جیوه بوده که در آنها و به ویژه پوست شان ذخیره و جیوه حاصل از آلودگی هوا،
توسط باران وارد رودخانه و دریا شده و ماهی ها به واسطه خوردن جلبک ها و پلانکتون ها این ماده را دریافت کرده
و تقریبا تمام ماهی ها حاوی متیل جیوه بوده که می تواند منجر به بروز آسیب های عصبی به خصوص در کودکان گردد.
پژوهش های اخیر از فواید تغذیه ای مصرف ماهی در زنان باردار حکایت داشته
و آن را بسیار پراهمیت تر از مساله میزان جیوه موجود در این ماهی ها دانسته و قبل از این FDA در سال ۲۰۰۴ در اطلاعیه ای اعلام کرده بود
که زنان باردار و شیرده در طول هفته بیش از ۱۲ انس از غذاهای دریایی حاوی جیوه پایین مثل میگو و ماهی تن استفاده نمایند.