آشپزیگوشت مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای جدید و بسیار پر طرفدار ایرانی است که می توانید
از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید.
این کوکوی خوشمزه را می توانید با مواد متنوعی مثل فلفل دلمه ای ، قارچ و هویج درست کنید.

مواد لازم

🔹سینه مرغ۱ عدد
🔹تخم مرغ۲ عدد
🔹جعفری یا پیازچه۲ قاشق غذاخوری
🔹سیر۲ حبه
🔹پیاز۲ عدد متوسط
🔹سیب زمینی۲ عدد متوسط
🔹آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
🔹روغن مایع و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی را به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم

و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شوند.
در ادامه گوشت مرغ را به همراه دو لیوان آب و

مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم
و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود.

پس از اینکه سینه مرغ و سیب زمینی ها به طور کامل پختند آنها را کنار می گذاریم
تا کمی خنک شوند سپس با سمت متوسط رنده سیب زمینی ها و سینه مرغ را رنده کرده
و داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.

در این مرحله سیر و پیاز را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم
سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

در ادامه جعفری یا پیازچه را خرد کرده و به همراه مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه می کنیم.

در این مرحله مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند ، بهتر است

با دست مواد را چند دقیقه ورز دهید تا منسجم تر شوند.
در آخر تخم مرغ را به مایه کوکو اضافه می کنیم و مجددا مواد را چند دقیقه ورز می دهیم.

اگر وقت دارید بهتر است مایه کوکو را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید

تا به اصطلاح عامیه بیات شود و حالت چسبناک تری پیدا کند.

اگر وقت ندارید می توانید پس از اماده شدن مایه کوکو یک راست به سراغ سرخ کردن آن بروید

یک تابه مناسب حاوی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم و پس از داغ شدن روغن مایه کوکو را به صورت یکجا

یا مانند کوکو سیب زمینی به صورت تکه های کوچک در دست حالت می دهیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شوند.

اگر می خواهید کوکوها را شبیه کتلت درست کنید برای زیبایی کوکوها می توانید

ابتدا انها را داخل آرد سوخاری بغلتانید سپس در روغن بیندازید تا سرخ شوند.
پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

اگر می خواهید این کوکو را به صورت مجلسی درست کنید توصیه می کنیم

از قالب های استیل اماده برای سرخ کردن ان استفاده کنید.
در پایان کوکوهای سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی ، پیاز و خیارشور سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا