آشپزیخورشتسبزیجاتغذای محلی

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی

قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند
و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند
قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است.
جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند

مواد لازم

🔹گوشت سر دست بدون استخوان :نیم کیلو گرم
🔹پیاز سرخ کرده :۳ قاشق سوپ خوری
🔹روغن (حیوانی یا نباتی) :۲۵۰ گرم
🔹لیمو عمانی (یا گرد لیمو) :۵ تا ۶ عدد
🔹لوبیا قرمز یا لوبیای چیتی:نیم لیوان
🔹سبزی خورش :۱ کیلو گرم
🔹نمک :به مقدار لازم
🔹زردچوبه :به مقدار لازم
🔹فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی
طرز تهیه

ابتدا پس از تمیز کردن گوشت و بعد از خرد کردن پیاز این دو را با هم در یک جا تفت میدهیم .
در مرحله بعدی زردچوبه را به این گوشت و پیاز افزوده و همراه با آب
و لوبیا قرمز مخلوط کرده و آن را حرارت میدهیم.
این حرارت را تا جایی ادامه می دهیم که گوشت نیم پز شود.

حال سبزیجات خود که شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله و چند پر نعناع میباشد
را تمیز کرده و پس از شستشو دادن آنها را خرد میکنیم

وقت آن رسیده است که این سبزی ها را نیز به غذای خود اضافه کنیم .
در مرحله بعد ادویه های خود را به آن اضافه کنیم .
به صورت پیشفرض فلفل و نمک برای قورمه سبزی کافیست .
اما شما بر حسب تجربه می توانید از ادویه های دیگر استفاده کنید.

بعد از اینکه غذای ما چند بار جوش خورد ، وقت آن می رسد که لیمو عمانی را به غذا اضافه کنیم .
دقت داشته باشید که بر روی لیمو عمانی چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا غذا پخش شود .
به یاد داشته باشید که اگر لیمو عمانی شما تلخ باشد تمام قرمه سبزی شما تلخ خواهد شد.

پس اگر از کیفیت لیمو عمانی خود اطمینان ندارید سعی کنید از گرد لیمو استفاده کنید .
شما می توانید یک سوم پیمانه آب غوره هم به خورشت اضافه کنید البته این دلبخواهی و بستگی به مزاج شما دارد .
حال منتظر می مانیم تا غذا پخته شود .
به یاد داشته باشید زمانی متوجه می شویم که غذا پخته است که یک سطح روغنی روی غذا به وجود بیاید.

گرفتن تلخی قورمه سبزی بدون هیچ نگرانی، تنها با انجام چند روش ساده قابل انجام است.
زیاد بودن شنبیله، لیمو عمانی یا زیاد سرخ کردن سبزی قورمه سبزی می تواند
از علت های تلخ شدن خورشت شما باشد.

یکی از تجربیات تلخ آشپزی تلخ شدن قورمه سبزی است که برای خانم های خانه دار مشکلی رایج است.
چند علت عمده که موجب تلخ شدن این خورشت لذیذ می شود در زیر آورده شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + نه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا