طرز تهیه خورشت قیمه
قیمه هم از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد
و در کنار برنج استفاده می شود.
“خورش قیمه” به روشهای مختلفی طبخ می شود.
گوشت قیمه معمولاً از راسته یا مغز ران گوسفند یا گوساله تهیه می شود.
مواد لازم
🔹گوشت :۲۰۰ گرم
🔹لپه :۷۰ گرم
🔹رب :۱-۲ قاشق
🔹پیاز عسلی :۳-۴ قاشق
🔹چوب دارچین :۱عدد
🔹هل سبز :۵ -۶ عدد
🔹گلاب :۱ قاشق
🔹زرشک :برای تزیین ۲ قاشق
🔹روغن :۲قاشق
طرز تهیه خورشت قیمه
طرز تهیه
ابتدا باید درون قابلمه مناسب پیاز عسلی از قبل سرخ شده را به همراه گوشت
و کمی روغن به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه با حرارت پایین تفت میدهیم .
نکته مهم و قابل توجه در مورد این خورش طرد بودن گوشت خورش است که برای این کار بهتر است
گوشت مان را از شب قبل با کمی فلفل و روغن مخلوط کرده و استراحت دهیم.
بعد از تفت گوشت و پیاز با حرارت بالا لپه و رب را به مواد ما اضافه میکنیم
و حرارت را کمی بیشتر میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن
تا مواد کاملاً در هم مخلوط شوند و رنگ رب در روغن جذب شود
و خورش ما خوشرنگ تر شود و به اندازه ۲ لیوان آب ولرم به غذا اضافه میکنیم.
تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا خورش ما آرام آرام بپزد .
بخاطر اینکه به گوشتمان فلفل اضافه کردیم گوشت خورش سریعتر می پزد.
بقیه مواد مثل گلاب و لیمو عمانی ،نمک و ادویه جات را در ۱۰ دقیقه آخر به خورشتان اضافه کنید
و حتما هل و دارچین را از قبل بجوشانید و با کمی آب به خورشتتان اضافه کنید.
سپس می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی و یا شکل دلخواه در آورده
و برای تزیین به خورش قیمه دلچسپتان اضافه کنید.
نکات تکمیلی
خورش قیمه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
خورش قیمه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .