ترکینان و خمیر

طرز تهیه نان آچما

طرز تهیه نان آچما

نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است.
در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به روش ترکی خواهید دید.
این نان خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم

🔹زرده تخم مرغ ودانه کنجد سیاه و سفید برای رومال
🔹تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده ۲ عدد
🔹آرد سفید حدود ۴ و ۱/۲ پیمانه
🔹نمک ۱ قاشق چایخوری
🔹شکر دانه ریز ۱/۳ پیمانه
🔹مایه خمیر فوری ۲ قاشق چایخوری
🔹شیر گرم ۱ پیمانه
🔹آب گرم ۱/۲ پیمانه
🔹روغن مایع۱/۳ پیمانه
🔹کره نرم ۵۰ گرم

طرز تهیه نان آچماطرز تهیه نان آچما

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)
شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین.
روی ظرف رو بپوشونید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاد.
آرد رو ۳ مرتبه به خوبی الک کنید تا سبک بشه.
سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر ریخته و مخلوط کنین
و به تدریج آرد اضافه کنین و با دستتون مخلوط کنین و ۱۰ دقیقه ورز بدین.
ظرف مناسبی رو کمی چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید و روش رو با یه پارچه نم دار بپوشونید
و خمیر رو حدود ۲ ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه .

حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به اندازه تابه کوچکی از هم باز کنید.
روی خمیر کره نرم شده یا روغن محلی بمالید.
خمیر را به شکل زیر رول کنید.
به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین.
هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین.
روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین.
روش رو کنجد یا سیاهدانه و … بریزید.
در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا