طرز تهیه نان آچما

طرز تهیه نان آچما
نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است.
در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به روش ترکی خواهید دید.
این نان خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم
🔹زرده تخم مرغ ودانه کنجد سیاه و سفید برای رومال
🔹تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده ۲ عدد
🔹آرد سفید حدود ۴ و ۱/۲ پیمانه
🔹نمک ۱ قاشق چایخوری
🔹شکر دانه ریز ۱/۳ پیمانه
🔹مایه خمیر فوری ۲ قاشق چایخوری
🔹شیر گرم ۱ پیمانه
🔹آب گرم ۱/۲ پیمانه
🔹روغن مایع۱/۳ پیمانه
🔹کره نرم ۵۰ گرم
طرز تهیه نان آچما
طرز تهیه
در یک کاسه متوسط شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)
شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین.
روی ظرف رو بپوشونید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاد.
آرد رو ۳ مرتبه به خوبی الک کنید تا سبک بشه.
سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر ریخته و مخلوط کنین
و به تدریج آرد اضافه کنین و با دستتون مخلوط کنین و ۱۰ دقیقه ورز بدین.
ظرف مناسبی رو کمی چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید و روش رو با یه پارچه نم دار بپوشونید
و خمیر رو حدود ۲ ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه .
حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به اندازه تابه کوچکی از هم باز کنید.
روی خمیر کره نرم شده یا روغن محلی بمالید.
خمیر را به شکل زیر رول کنید.
به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین.
هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین.
روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین.
روش رو کنجد یا سیاهدانه و … بریزید.
در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه.