طرز تهیه کمپوت توت فرنگی
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی
کمپوت توت فرنگی همان پخته شده ی میوه ی خام است که برای هضم راحت تر معده بسیار مفید است.
در دو روش از طرز تهیه کمپوت توت فرنگی که برایتان آورده ایم سعی کرده ایم روش هایی را معرفی کنیم
که در مراحل،توت فرنگی بیش از حد پخته نشود و ویتامین و مواد مغذی آن از بین نرود.
مواد لازم
🔹شکر (یک ونیم پیمانه)
🔹آب (شش پیمانه)
🔹توت فرنگی تازه (یک کیلو نیم)
🔹وانیل (یک قاشق چایخوری)
🔹زمان لازم برای پخت کمپوت توت فرنگی:۱ ساعت
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی
طرز تهیه
برای شروع کار بهتر است ابتدا توت فرنگیهای درشت را از توت فرنگی های کوچکتر جدا کنید،
آنها را با دقت بشویید و تاج سبز آن را که محل رویش برگ توت فرنگی لست ، از خود آن با چاقو جدا کنید،
و اگر آنها را به خوبی نشویید از لحاظ بهداشتی به مشکل میخوریم
و ادامه ی کارمان نیز با مشکل روبرو خواهد شد.
پس اگر فکر میکنید که توت فرنگی های شما دارای کثیفی و گردو غبار می باشند بهتر است
آنها را حدود نیم ساعت در آب ولرم خیس کنید تا به طور کامل تمیز شوند.
در انتخاب توت فرنگی هایتان سعی کنید همه ی آنان را به یک اندازه و با دقت انتخاب کنید
البته با برش زدن تیز می توانید توت فرنگی ها را یک اندازه کنید.
پس از اینکه توت فرنگیها را به طور کامل شستشو دادیدآنها را در آبکش قرار دهید
تا آب آنها به طور کامل برود.
اولین اقدام اصلی کمپوت توت فرنگی با قرار دادن قابلمه روی شعله ی گاز اغاز میشود.
آب و شکر را داخل یک قابلمه با اندازه ی مناسب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید
تا آب به همراه توت فرنگی ها بجوشد و شکرها به طور کامل داخل اب جوش حل شوند.
پس از اینکه مخلوط آب و شکر حل شده ی شما در هنگام جوش دو قل خورد
توت فرنگیهای شسته شده را درون آن بریزید.
در این روش اول باید دقت کنید
که حرارت را به طور مداوم زیر قابلمه نگذارید،
پس از یک قل حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید
و به آرامی قابلمه تان را هم بزنید.
در مرحله ی اخر کمپوت توت فرنگی به روش اول باید صبر داشتهباشید
تا کمپوت توت فرنگی تان کاملا خنک شود؛ سپس آن را در یک ظرف شیشهای زیبا قرار دهید
و در یخچال قرار دهید تا سالم بمانند .
کمپوت توت فرنگی را میتوانید به صورت گرم یا سرد (حتی در فصل تابستان، با یخ) میل کنید.