
طرز تهیه خورشت کرفس
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید.
کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید
و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید…
مواد لازم
🔹کرفس: ۶۰۰ گرم
🔹گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
🔹پیاز: ۲ عدد
🔹لیمو عمانی: ۲ عدد
🔹نعناع تازه: ۱ قاشق چای خوری
🔹جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
🔹روغن مایع: به مقدار لازم
🔹رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
🔹نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
🔹آبلیمو طبیعی یا آبغوره طبیعی: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت کرفس
طرز تهیه
در مرحله اول ساقه ها و برگ کرفس را جدا کنید.
سپس ساقه ها را بشویید سپس در یک صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود.
سپس آن را بر روی تخته آشپزخانه به صورت یک اندازه خرد کنید.
یک اندازه بودن ساقه ها در خورشت ظاهر زیباتری ایجاد می کند.
برگ های کرفس را بشویید و آن را به همراه جعفری و نعناع
بر روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد و ریز کنید.
در ادامه یک تابه را انتخاب کنید.
سپس آن را بر روی اجاق گاز با شعله ملایم قرار دهید و کرفس خرد شده
را به همراه جعفری و نعناع خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
کاملاً بگذارید آب سبزی از بین برود و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید تا سبزی و کرفسها سرخ شود.
سبزی ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و در گوشهای بگذارید.
سپس پیاز ها را پوست بگیرد و بشویید.
آنها را بر روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خُرد کنید و در یک قابلمه که میخواهید خورشت را در آن بپزید، بریزید.
البته کمی روغن به قابلمه نیز اضافه کنید.
بگذارید تا بافت پیازها کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند.
بعد از طلایی شدن پیازها به آنها زردچوبه اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا یکدست شوند و آنها را با هم تفت دهید.
در ادامه گوشتها را که از قبل تمیز کرده و شسته بودید و بر روی تخته آشپزخانه به صورت قطعات خورشتی
(منظور از گوشت خورشتی به اندازههای نسبتاً بزرگ که به هنگام پخت قابل مشاهده باشد) خرد کرده بودید،
را به قابلمه اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
گوشت را به آرامی تفت دهید تا سرخ شوند. برای این منظور شعله گاز را کم کنید.
بعد از اینکه گوشت ها سرخ شدند، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
زمانی که رب گوجهفرنگی سرخ شد و رنگ آن تغییر کرد، ساقه های خُرد شده کرفس را اضافه کنید و بگذارید
با بقیه مواد خورشت، تفت داده شود.
سپس به قابلمه چند پیمانه آب جوش اضافه کنید.
شعله اجاق گاز را ملایم کنید و اجازه دهید گوشتها به آرامی پخته شوند.
اینک زمان اضافه کردن لیمو عمانی به خورشت است.
برای اینکه تلخی لیمو عمانی ها گرفته شود، آن ها را با یک چنگال سوراخ کنید
و به مدت یک ساعت در یک ظرف آب قرار دهید.
این کار را از قبل انجام بدید و سپس لیمو ها را در این مرحله به قابلمه اضافه کنید.
مقداری از گوشت را امتحان کنید، بعد از اینکه نیم پز شده بود به آن نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
سپس به قابلمه سبزیجاتی را که سرخ کرده اید را اضافه کنید.
چه خوشمزه
حتما امتحان کنید