طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است
به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.
مواد لازم
🔹شیر : ۲ لیتر
🔹برنج : ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
🔹گلاب : ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه شیر برنج
طرز تهیه
یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و بخیسانید.
برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید ،
زمانی که برنج جوشید و آب آن به نصف رسید شیر را افزوده و اجازه دهید بجوشد.
وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید.
شیر برنج را در ظرف پذیرایی بکشید و با گل محمدی تزیین کرده و با شکر سرو نمایید.
شیر برنج در عین سادگی و دستور پخت آسانی که دارد بسیار خوشمزه می باشد
و علاوه بر اینکه این غذا طعم خوبی دارد بسیار مفید
(مانند فرنی با آرد برنج مخصوصا برای کودکان ) نیز می باشد.
شیر برنج علاوه بر اینکه می توان آن را داغ نوش جان کرد می توان به صورت سرد نیز میل نمود
که در هر دو صورت طعم خوشمزه خود را دارد که حتما توصیه می کنیم
اگر که تا به حال شیر برنج را سرد نخورده اید حتما امتحان کنید و این غذا را می توانید
برای صبحانه و حتی وعده های نهار و شام نیز طبخ نمایید
نکات
برای اینکه به شیر برنجتان عطر و طعم بی نظیری بدهید
در مرحله آخر جا افتادن شیر برنج،
به آن کمی گلاب اضافه کنید.
در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری نماید.
یکی از ملزومات تهیه شیر برنج استفاده از برنج ایرانی مرغوب و با کیفیت است.
برای طبخ شیر برنج باید دانه های برنج خوب از هم باز شوند و با شیر و زمان کافی پخته شوند.
زمان اضافه کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر جوشید حرارت را متوسط کنید.
همچنین درحین پخت درب قابلمه را باز نگه دارید تا شیربرنج سر نرود .
نبات را میتوانید در مقداری آب حل کنید و جایگزین شکر کنید.
اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید،
باید اجازه دهید
آب آن کاملا بخار شده و غلیظ تر از همیشه درست شود.
سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید و اجازه دهید
چند ساعتی داخل یخچال بماند تا سفت شود.
برای تهیه شیر برنج
حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید و یا با پشت قاشق برنج ها را له کنید.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.