انواع کیککیک و شیرینی

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده

آیا کسی هست که بتونه به کیک شکلاتی “نه” بگه؟
اگر حتی کسی باشین که مثل من عاشق شکلات نباشین ولی بعید به نظر میرسه
بتونین به راحتی دست رد به یک برش کیک شکلاتی ساده که با یک لایه گاناش پوشیده شده باشه
و همراه با یک فنجان چای یا قهوه بخواد خستگی رو از تن شما بگیره و عصرتون رو شیرین و دلچسب کنه
بزنین و ازش چشم بپوشونین! همیشه قرار نیست ما برای تهیه یک کیک خیلی به زحمت بیفتیم
و یا کیک حساسی درست کنیم

مواد لازم

🔹آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه
🔹پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
🔹آب یا شیر ۱/۲ پیمانه
🔹روغن مایع ۱/۳ پیمانه
🔹تخم مرغ ۴ عدد
🔹نمک ۱ پنس
🔹شکر ۱ و نیم پیمانه
🔹بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
🔹گاناش ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
طرز تهیه

مثل همیشه و طبق روال تهیه کیک و شیرینی ما باید مواد خشک رو با هم ترکیب و همراه با هم از الک رد کنیم
به این صورت که آرد و بکینگ پودر و نمک رو همراه با پودر کاکائو با هم مخلوط می کنیم
و همراه با هم دو تا سه بار از الک رد می کنیم.

سپس تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه میشکنیم و شکر رو تدریجاً اضافه می کنیم
و با کمک همزن برقی که روی درجه متوسط تنظیمش کردیم شروع به مخلوط کردن میکنیم.

حدوداً ۴ دقیقه به همزدن ادامه میدیم تا تخم مرغ همراه با شکر کاملاً حجم قابل توجهی بگیره
و رنگش هم روشن و بشه اینکه رنگ تخم مرغ و شکر روشن بشه خیلی مهم هست
و در نتیجه کارمون تاثیر میذاره پش تنبلی نکنیم.
حالا وانیل رو اضافه می کنیم و نزدیک ۱ دقیقه دیگه به همزدن ادامه میدیم.

حالا آب یا شیر رو اضافه می کنیم اینکه بخوایم از آب یا شیر استفاده کنیم
فقط به این مربوطه که شما بافت کیک رو چطوری دوست داشته باشین.
کلاً اضافه کردن مایعات دیگه غیر از آب به ترکیب کیک ها باعث میشه

بافت کیک کمی سنگین تر بشه
و حفره های موجود توی کیک بزرگ تر بشه و بافت ابری کیک پس از پخت خیلی به نظر نیاد.
پس بنا به سلیقمون عمل می کنیم.

مرحله بعدی اضافه کردن روغن به ترکیب هست.
برای روغن هم بهتر هست

از روغن های مایع گیاهی استفاده بشه.

با سرعت پایین همزن مواد رو در حد مخلوط شدن با هم مخلوط می کنیم
و حالا آرد رو در سه تا چهار مرحله به ترکیب اضافه می کنیم
و با سرعت پایین همزن با هم مخلوط میکنیم.

نگران نباشین و از همزن استفاده کنین، همزدن با همزن آسیبی به کیفیت این کیک نمی زنه
پس با خیال راحت آرد رو در حد مخلوط شدن با ترکیب مخلوط کنین.
دقت کنین تا گلوله آردی توی مایه کیک باقی نمونه.

حالا مایه کیک رو داخل قالب ۲۳ سانتی که از قبل کفش رو کاغذ انداختیم
و دیواره های کیک رو با کمی روغن آغشته کردیم میریزیم.

کیک رو داخل فری که از ۱۰ دقیقه قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیمش کردیم
قرار میدیم ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بهش زمان میدیم.
همونطوری که میدونین نوع فرها و دمای اون ها با هم متفاوت هست.
پس بعد از ۳۵ دقیق اول پخت بعد از چک کردن و به شرط تمیز دراومدن تستر یا خلال چوبی کیک ما آماده هست.
در زمان پخت کیک گاناش رو آماده می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا