آبگوشتآشپزیانواع پلو

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو” با ماهیچه از غذاهای لذیذ و دوست داشتنی همه ی ایرانی ها است
که از دوران صفویه رایج شده است و از غذاهای تجملاتی می باشد

مواد لازم

🔹ماهیچه با استخوان گوسفندی :۳ عدد
🔹پیاز خلالی شده :۲ عدد
🔹سیر رنده شده :۳ حبه
🔹برگ مو :۳ عدد
🔹پودر پاپریکا :۱ ق چ
🔹فلفل سیاه :نصف ق چ
🔹جوز هندی :نصف ق چ
🔹زعفران دم کرده :۳ ق غ
🔹نمک :به میزان لازم
🔹برنج :۳ پیمانه
🔹باقالی سبز تازه یا فریزری :۲ پیمانه
🔹سیب زمینی  یا نان لواش :برای ته دیگ

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

ابتدا برای درست کردن هر غذایی که از برنج تهیه میشود باید

برنج را از چند ساعت قبل کاملا تمیز بشوییم
تا آب آن شفاف شود و بعد با مقداری نمک و آب آن را خیس دهیم .

برای درست کردن باقالی پلو هم باید در ابتدا همین کار را کرد.
سپس به سراغ ماهیچه ها میرویم در این مرحله در یک قابلمه مناسب که بشود

همه ماهیچه ها را داخل آن باهم سرخ کرد انتخاب میکنیم .
سپس به مقدار ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری روغن داخل آن میریزیم تا بر روی حرارت داغ شود.

بعد پیازها را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا پیاز ها طلایی شوند.

بعد از طلایی شدن پیازها ماهیچه ها را داخل قابلمه میریزیم
و دو طرف آن را به مدت ۵ دقیقه در پیازها تقت میدهیم.
سپس ادویه جاتی مثل فلفل سیاه ، پودر پاپریکا،

جوزهندی ، برگ مو و سیر رنده شده را روی ماهیچه ها میریزیم و ماهیچه را می غلطانیم

تا ادویه ها با گوشت میکس شود و به مدت ۵ دقیقه دیگر دو طرف ماهیچه ها را با ادویه ها سرخ میکنیم.

سپس مقداری آب سرد ، به اندازه ای که روی ماهیچه را بگیرد داخل قابلمه میریزیم و هم میزنیم .

درب قابلمه را میگذاریم تا آب با حرارت بالا به جوش آید.

پس از جوش آمدن آب داخل قابلمه حرارت را کم میکنیم

تا به مدت ۲ ساعت ماهیچه ها به آرامی بپزند.

در نیم ساعت آخر پخت هم میتوانید به مقدار کافی نمک به آن اضافه کنید تا گوشت مزه دار شود.

و پس از پخته شدن کامل ماهیچه ها زعفران دم کرده را اضافه میکنیم
و اجازه میدهیم تا ۵ دقیقه دیگرجوش بخورد.

در مراحل پخت ماهیچه به سراغ باقالی پلو میرویم ابتدا باقالی ها را می پزیم
و برای این کار باید در داخل یک قابلمه مقداری آب

و نمک اضافه کنید تا زیر حرارت بالا به جوش آید .
سپس باقالی ها را اضافه میکنیم

و اجازه میدهیم با درب باز باقالی ها به مدت ۵ دقیقه بپزند.

اگر هم باقالی ها دیر پز بودند به مدت ۱۵ دقیقه باید داخل قابلمه بجوشند تا نیم پز شوند
و پس از نیم پز شدن باقالی ها آنها را از داخل آب جدا میکنیم و کنار میگذاریم

دریک قابلمه دیگر سرخالی آب پر میکنیم تا بجوشد و پس از به جوش آمدن
یک قاشق چایخوری نمک به داخل آن اضافه میکنیم .
آب برنج را گرفته و برنج خیس خورده شده را به آب در حال جوش اضافه میکنیم.

به آرامی مخلوط میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا برنج جوش های ریز بخورد.
بعد از ۵ دقیقه جوشیدن برنج شویدهای تازه خرد شده را داخل آن میریزیم و مخلوط میکنیم

بعد باقالی ها را میریزیم و به آرامی هم میزنیم تا برنج ها لح نشوند.
برنج ها را در حال جوشیدن را چک کنید آگر نیم پز بود و از وسط به صورت نرم دو نیم شد باید آن را آبکش کنید.

برنج آبکش شده را به آرامی هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
اجازه دهید ۵ دقیقه برنج داخل آبکش بماند تا آب اضافه آن کشیده شود.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا