انواع کبابترکیغذا های ملل

طرز تهیه دونر کباب

طرز تهیه دونر کباب

دونر کباب نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید.

دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان؛ و گاهی پس از سرو

با روغن حیوانی یا کرهٔ حیوانی در ظرف‌های پرسی استفاده می‌شود.

مواد لازم

🔹گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ عدد
🔹گوشت فیله گوساله ۲ تکه
🔹فلفل دلمه ۱ عدد
🔹قارچ ۳۰۰ گرم
🔹پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
🔹سیر خرد شده ۲ تا ۳ عدد
🔹سیب زمینی ۲ عدد متوسط
🔹روغن به مقدار کافی
🔹نمک و فلفل به اندازه نیاز

طرز تهیه دونر کباب

طرز تهیه دونر کباب
طرز تهیه

بتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید
و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.
در ظرف دیگری پیاز ، سیر ،قارچ و  فلفل دلمه‌ای خرد شده را سرخ کنید.
برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن می‌توانید به آن مقداری آب لیمو بزنید.
گوشت‌های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید
و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.
سیب‌زمینی‌ها را هم به صورت خلالی برش بزنید و  و با کمی آب بپزید.
بعد از آنکه سیب‌زمینی‌ها نیم پز شدند آن‌ها را از آب خارج کنید
و منتظر بمانید تا خشک شوند. سپس با پاشیدن کمی نمک، آنها را در روغن سرخ کنید.
دونر کباب آماده شده را با سیب زمینی یا نان سرو کنید.

نکات

گوشت‌ها از جمله گوشت قرمز، گوشت سفید، ماهی و میگو از اجزای اصلی برنامه غذایی روزانه انسان هستند.
بنابراین لازم است که تنوعی از تمام ‌آنها در برنامه غذایی روزانه، هفتگی یا ماهانه
افراد به‌خصوص دخترها و خانم‌ها در سن باروری و دوران بارداری و شیردهی وجود داشته باشد.
اما از آنجا که گوشت قرمز حاوی چربی‌های اشباع است

حتما باید با حداقل مقدار چربی تهیه، پخته و آماده مصرف شود.
به گفته دکتر وفا، خانم‌ها در سنین باروری می‌توانند هر روز یک وعده گوشت قرمز بخورند.
البته به شرطی که برای تنوع در وعده‌های دیگر از ماهی، میگو و گوشت پرندگان نیز استفاده کنند.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا