غذای رژیمی

طرز تهیه همبرگر گیاهی

طرز تهیه همبرگر گیاهی

این همبرگر از جمله انواع همبرگر با مواد غیر گوشتی هست

که یه گزینه مناسب برای گیاهخواران و وگان ها محسوب میشه.
این همبرگر گیاهی که از ترکیب سویا، و سبزیجات درست شده
رو خیلی راحت و سریع می تونین در خانه درست کنین

مواد لازم

🔹سویا ۲۰۰ گرم
🔹تخم مرغ ۲ عدد
🔹لوبیا ۱۰۰ گرم
🔹پیاز ۲ عدد
🔹آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
🔹سبزیجات ۱ پیمانه
🔹نمک، فلفل و سماق به میزان لازم
🔹زعفران به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر گیاهی

طرز تهیه همبرگر گیاهی

طرز تهیه

برای درست کردن یک همبرگر گیاهی خانگی سالم و خوشمزه،

ابتدا باید لوبیا را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید
و در طول این مدت نیز آب آن را چند بار عوض کنید. سپس آن را بپزید.
در صورت تمایل می توانید از لوبیا کنسرو شده نیز استفاده کنید.
هم چنین، بنابر ذائقه خود، می توانید از لوبیا چیتی، سیاه و یا سفید استفاده کنید.
پیازها را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید.
سپس به خوبی آب آن ها را بگیرید.

سویا را نیز در مقدار مناسبی آب و یا برای طعم بهتر همبرگر گیاهی،
در شیر خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

سبزیجات دلخواه خود مانند، جعفری، اسفناج، ریحان یا شوید را خوب بشویید
و خشک کنید و سپس ساطوری کنید.

زعفران را نیز دم کنید.

در این مرحله در یک کاسه متوسط پیاز رنده شده، سویا، لوبیای پخته شده،
نمک، فلفل و سماق قرمز را کمی با هم مخلوط کنید.
سپس به کمک یک چرخ گوشت ۲ بار آن ها را با هم چرخ کنید تا خوب خوب با هم مخلوط شوند.
(از غذاساز هم میتوانید در این مرحله از تهیه همبرگر گیاهی استفاده کنید)

حالا تخم مرغ ها را دانه دانه به مایه همبرگر گیاهی اضافه کنید و خوب مواد را ورز دهید.
بعد از اینکه تخم مرغ اول را اضافه کردید،

بررسی کنید که در صورت لزوم تخم مرغ دوم را هم اضافه کنید.
سپس آرد سوخاری یا خرده نان و در صورت لزوم آرد سفید را هم اضافه کنید
و ورز دهید تا زمانی که به چسبندگی و انسجام مطلوب برسد.

در این مرحله، سبزیجات دلخواه خود را که شستید و خشک کردید
وخیلی ریز خرد کردید را به مایه همبرگر گیاهی اضافه کنید.

در آخر زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم ترکیب کنید تا یک دست شوند.

یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا خوب گرم شود.
سپس مقدار مناسب روغن داخل ماهیتابه بریزید
و اجازه دهید

روغن داغ شود، حالا شعله گاز را ملایم کنید.
از مایه همبرگر به اندازه یک گردو یا نارنگی بردارید

و کف دست خود آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

سپس در روغن هر طرف آن را برای ۳ یا ۴ دقیقه سرخ کنید.

نوش جان

طرز تهیه همبرگر گیاهی

 

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا