طرز تهیه خورش گل کلم
طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد.
در بعضی از شهرها به خورش گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می کنند.
شما می توانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این خورش خوشمزه را تهیه کنید.
گل کلم خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص بهره مند شوید.
از مهم ترین خواص گل کلم می توان به کمک به سلامت قلب و عروق ،
پیشگیری از سرطان ، سم زدایی بدن و سلامت استخوان ها اشاره کرد.
مواد لازم
🔹گل کلم خرد شده ۱ و ۱/۲ پیمانه
🔹پیاز بزرگ ۱ عدد
🔹گوجه فرنگی ۲ عدد
🔹سیر ۱ حبه
🔹زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹پودر خردل ۱/۲ قاشق چایخوری
🔹زیره ساییده نشده ۱/۲ قاشق چایخوری
🔹گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چایخوری
🔹آب ۱ و ۱/۲ پیمانه
🔹زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم
🔹ریحان تازه ۵-۴ برگ
طرز تهیه خورش گل کلم
طرز تهیه
مرحله اول:
گل کلم خرد شده را در ظرفی بریزید و مقداری آب داغ در ظرف بریزید
تا به گل کلم شوک دهید و کمی شکفته شود.
بعد در سبد بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود.
مرحله دوم:
تابه را گرم کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
سیر له شده و زیره و ریحان را در تابه تفت دهید تا عطر آن را حس کنید.
مرحله سوم:
پیاز را نگینی خرد کنید و به مخلوط سیر و زیره تفت داده شده اضافه کنید تا کاملا سرخ و طلایی شود.
مرحله چهارم:
گوجه فرنگی خرد شده را همراه ادویه و خرد شده به پیاز اضافه کنید.
اجازه دهید آب گوجه کشیده و گوجه کمی سرخ شود.
مرحله پنجم:
در این مرحله گل کلم را به مواد خورش گل کلم اضافه کنید تا به خوبی با مواد ترکیب شود و کمی تفت بخورد.
مرحله ششم:
آب را درون تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا خورش گل کلم جا بیافتد و آب اضافی اش کشیده شود.
می توانید هنگام سرو کمی جعفری یا ریحان خرد شده روی خورش بریزید و بعد سرو کنید.
نکات