طرز تهیه همبرگر مک دونالد

طرز تهیه همبرگر مک دونالد
اصلا میدانستید همبرگر به خصوص همبرگر مک دونالد محبوبترین و پرفروشترین غذا در میان آمریکاییهاست؟
سالانه ۱۰۰ میلیارد ساندویچ همبرگر در سرتاسر دنیا فروخته میشود
که از این تعداد ۴۰ میلیارد آن را آمریکاییها میخرند.
اگر چه این فستفود گرد،
چرب و خوشمزه در نگاه اول غذایی دم دستی و مدرن محسوب میشود
اما بد نیست بدانید که همبرگر یکی از غذاهای اسطورهای با پیشینهای به قدمت تاریخ است
و روز ۲۸ ماه می هر سال روز جهانی این فستفود لذیذ است
و ماه می میلادی اصلا ماه جهانی همبرگر است.
مواد لازم
🔹گوشت چرخکرده گوساله با چربی ۶۰۰ گرم
🔹تخممرغ ۱عدد
🔹پیاز ریز خرد شده ½ لیوان
🔹پودر نان خشک ¼ لیوان (میتوانید یک نان باگت را در فر خشک کنید
و با آسیاب به پودر تبدیل کنید
یا از پودر سوخاری استفاده کنید)
🔹سیر ۱ یا دو حبه رنده شده
🔹نمک ½ قاشق چایخوری
🔹فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
🔹نان باگت گرد ۴ عدد
🔹گوجه فرنگی اسلایس شده به مقدار دلخواه
🔹برگ کاهو به مقدار دلخواه
🔹سس مایونز ¼ لیوان
🔹سس کچاپ ¼ لیوان
🔹پیاز قرمز حلقه شده ۴ برش نازک
طرز تهیه همبرگر مک دونالد
طرز تهیه
طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکدونالد شبیه به طرز تهیه همبرگر معمولی است.
برای درست کردن همبرگر مک دونالد اصل، ابتدا گوشت چرخکرده را خوب ورز دهید.
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده، تخممرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده
یا خیلی ریز خرد شده، ادویه مخصوص همبرگر شامل پودر نان خشک،
سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید
و خوب ورز دهید تا یک مایه یکدست به دست بیاید.
اجازه دهید مایه گوشت چند دقیقه استراحت کند.
مایه همبرگر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده
و هر کدام را به صورت گرد پهن کنید.
پهنای هر عدد همبرگر باید حدود ۱۲ سانتیمتر و ضخامت آن یک تا ۱ و نیم سانتیمتر باشد.
یک تابه گریل یا دستگاه گریل را گرم و همبرگرها را روی شعله خیلی ملایم گریل کنید.
برای گریل شدن هر دو طرف گوشت در مجموع ۷ تا هشت دقیقه زمان کافی است.
دو طرف نان را هم میتوانید گریل کنید.
برای این کار در نهایت ۳۰ ثانیه زمان کافی است.
اگر مایلید ساندویچ همبرگر را شبیه همبرگر رستورانی آماده کنید هر عدد نان را با دقت از وسط برش بزنید.
روی یک برش نان سس کچاپ و سس مایونز بمالید
و سپس برای هر ساندویچ،
ابتدا برگ کاهو، برشهای گوجهفرنگی، همبرگر و حلقه پیاز را بگذارید
و در صورت تمایل کمی فلفل و نمک بپاشید.
میتوانید کمی قارچ با کره و فلفل سیاه تفت دهید و به مخلفات ساندویچ اضافه کنید.
در این صورت ساندویچ «ماشروم برگر» دارید.
یا یک ورقه پنیر گودا را
در یک دقیقه پایانی گریل شدن گوشت روی آن بگذارید تا کمی آب شود؛
در این صورت یک ساندویچ «چیزبرگر» لذیذ در انتظار شماست.
اگر لازم میبینید گوشت بیشتری استفاده کنید، دو تکه همبرگر را در نان همبرگر بگذارید
تا یک ساندیچ «دبل برگر» پُر ملات داشته باشید.
نکات
این ساندویچ معمولا با پیاز کاراملی سرو میشود.
برای درست کردن پیاز کاراملی، یک عدد پیاز را حلقه کنید
و در مقدار کره با حرارت خیلی ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید.
در لحظات آخر مقداری شکر روی پیازها بریزید.
برای اینکه همبرگر مک دونالد جمع نشود بهتر است برای درست کردن آن از گوشت گوساله استفاده شود.
اما اگر طعم گوشت گوسفند را میپسندید از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.
در این صورت به خاطر چربی گوشت گوسفند برگرها کمی خودشان را جمع میکنند
اما طعم بهترین همبرگر را تجربه خواهید کرد.