تنقلاتکیک و شیرینی

طرز تهیه لوکوم پرتغالی

طرز تهیه لوکوم پرتغالی

درست کردن لوکوم به ویژه در فصل تابستون می تونه یک دسر سالم با طعم بی نظیر برای شما باشه.
دسر لوکوم اصلا زمان بر نیست و فقط با چند دقیقه جوشیدن مواد اولیه ی اون، درست میشه.
پس طرز تهیه لوکوم پرتقالی رو از دست ندید
و همین حالا این دسر ساده با طعم فوق العاده خوشمزه رو در خانه درست کنید.

 

مواد لازم

 

🔹آب پرتقال ۲ پیمانه
🔹شکر ۳ قاشق غذاخوری
🔹نشاسته ذرت (یا پودر نشاسته گندم) ۲ قاشق غذاخوری
🔹وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹کره ۲۵ گرم (اختیاری)
🔹پودر نارگیل (یا پودر قند) به مقدار لازم

 

طرز تهیه لوکوم پرتغالی

طرز تهیه لوکوم پرتغالی
طرز تهیه

 

۱- ابتدا آب پرتقال را داخل قابلمه ای کوچک ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

۲- سپس نشاسته ذرت ، شکر و وانیل را نیز داخل قابلمه بریزید و به آب پرتقال اضافه کنید.
مواد را روی حرارت ملایم مرتبا هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.

۳- بعد از آن که مخلوط آب پرتقال جوشید و به غلظت مورد نظر رسید
(تقریبا مانند فرنی)، آن را از روی حرارت بردارید و حدود ۲۵ گرم کره به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

۴- قالب مورد نظر خود (ظرف پیرکس) را با آب سرد خیس کنید و مواد آماده شده را داخل آن بریزید.
مواد را با استفاده از لیسک در تمام سطح ظرف به طور یکنواخت پخش کنید.

۵- قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لوکوم پرتقالی سفت شود و خودش را بگیرد.
بعد از این زمان، لوکوم بافت ژله ای خواهد داشت.

۶- بعد از آن که مواد لوکوم داخل قالب کاملا سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید.
سپس لوکوم ژله ای را از قالب درآورده و با دقت و حوصله با استفاده از چاقو به شکل دلخواه برش بزنید.
می توانید لوکوم را به صورت قالبی نیز از داخل قالب درآورید، بدون آن که برش بزنید.

۷- داخل ظرفی (پیش دستی) پودر نارگیل بریزید و لوکوم های پرتقالی تکه شده را داخل آن بغلتانید.

۸- لوکوم ها را در ظرف مورد نظر خود سرو و نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا