طرز تهیه قهوه موکا
طرز تهیه قهوه موکا
قهوه از جمله نوشیدنی هایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است
اما برخی از قهوه ها طعمی منحصر به فرد و خاص تر دارند.
قهوه موکا یا همان موکاچینو یکی از آنهاست.
مواد لازم
🔹قهوه ۳۰ میلی لیتر
🔹پودر شکلات ۱۵ گرم
🔹پودر کاکائو ۱۵ گرم
🔹شیر ۱۰۰ میلی لیتر
🔹خامه قنادی به مقدار لازم
🔹آب به مقدار لازم
طرز تهیه قهوه موکا
طرز تهیه
مرحله اول:
در اولین مرحله پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده
و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید.
فقط دقت کنید به مقداری آب اضافه کنید که حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند.
در این مرحله میتوانید از سس های شکلات آماده هم استفاده کنید
و همچنین میتوانید اگر دوست دارید قهوه شما کمی طعم تلخ تری داشته باشد
به جای پودر شکلات چند تکه شکلات تلخ را به روش بنماری حل کنید و به مخلوط اضافه کنید.
برای بنماری کردن تکه های شکلات را در ظرفی ریخته و روی بخار آب در حال جوش قرار دهید
و هم بزنید تا شکلات آب شود فقط دقت کنید که ظرف حاوی شکلات با آب جوش تماس نداشته باشد
و زیادی روی حرارت قرار نگیرد چرا که در این صورت طعم آن عوض میشود.
میتوانید برای این کار از ماکروریو هم استفاده کنید.
مرحله دوم:
در این مرحله باید قهوه را آماده کنید برای این کار توصیه میشود از قهوه اسپرسو استفاده کنید
اما برخی که طعم تند اسپرسو را دوست ندارند
و میتوانند از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد استفاده کنند.
برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید. مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کنید
و در ظرف بالایی پودر قهوه را بریزید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید
زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید میتوانید
روی مخزن پایین آن کمی آب سرد بریزید تا قهوه شما نسوزد و طعم آن عوض نشود.
اما اگر دستگاهی برای درست کردن قهوه ندارید نگران نباشید، میتوانید
همین کار را در یک شیر جوش و یا هر ظرف دیگری هم انجام دهید فقط کافی است
پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید
زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم:
در این مرحله فقط کافی است شیر را بجوشانید و البته دقت کنید
که زیادی نجوشد به دمای جوش که نزدیک شد کافی است.
مقداری از شیر را نیز برای درست کردن کف شیر و تزیین نگه دارید.
مرحله آخر:
حالا همه مواد ما آماده است کافی است آن ها را به صورت لایه لایه ریخته
تا شکل آن به شکل قهوه موکا حرفه ای نزدیک شود.
در ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل لیوان بریزید.
به آن قهوه خوش عطر را اضافه کنید. سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید.
در آخر میتوانید کف شیر درست کنید و روی موکاچینو را با کف شیر و خامه زده شده
و کمی وانیل و دارچین تزیین کنید.
نکته:
– همانطور که گفته شد این قهوه را سرد هم میتوانید میل کنید، برای این کار بعد از آماده شدن
قهوه موکا آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید و یا چند تکه یخ داخل آن بریزید
به همین راحتی فروزن موکا شما آماده است. نوش جان!
– برای اینکه قهوه موکا شما طعم بهتری داشته باشد از دانه قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
– برای اینکه قهوه موکا طعم بهتری داشته باشد از شکلات با کیفیت خوب استفاده کنید.