انواع کباب

طرز تهیه کباب بلغاری

طرز تهیه کباب بلغاری

ما ایرانی ها خیلی طرفدار انواع کباب هستیم حالا چه کباب گوشت باشه
و چه مرغ و حتی ماهی، معمولا هم کباب هایی که مخصوص کشور های دیگه هستن
به ذائقه مون جوره و مورد پسندمون قرار میگیره … منم امروز تصمیم دارم
یه کباب جدید و خوشمزه که از گوشت تهیه میشه، معروف به کباب بلغاری رو بهتون یاد بدم.
امیدوارم درستش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم

🔹گوشت گوسفندی یا گوساله ۸۰۰ گرم
🔹پیاز ۲ عدد
🔹فلفل دلمه ای ۲ عدد
🔹نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب بلغاری

طرز تهیه کباب بلغاری

طرز تهیه

 

مرحله اول:

گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله را به صورت نواری برش دهید.
تکه های گوشت باید ضخامت کم و طول چند سانتی متری داشته باشند.
برای مثال طولی در حد ۱۰ یا ۱۲ سانتی متر خوب است.

مرحله دوم:

حالا تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید.
پیازها را به صورت حلقه ای برش بزنید و به گوشت ها اضافه کنید.
نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را روی گوشت بریزید.
سپس فلفل دلمه ای (یا فلفل سبز) را برش بزنید.
هسته هایش را جدا کرده و در کاسه بریزید.
تمام مواد را خوب بهم بزنید تا تمام گوشت مزه دار شود.
روی کاسه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید.
حدود دو الی سه ساعت صبر کنید تا گوشت کباب بلغاری مزه دار شود.

مرحله سوم:

حالا کاسه را از یخچال خارج کنید.
اگر ضخامت گوشت زیاد باشد میتوانید در این مرحله آن را با گوشت کوب یا بیفتک کوب بکوبید
تا ضخامتش کم شده و بهتر بپزد.
در این مرحله باید گوشت ها را رول کنید.
یک تکه گوشت بردارید و آن را رول کنید.
یک رول گوشت را داخل سیخ فرو کنید و بعد آن یک برش فلفل و یک برش پیاز قرار دهید.

مرحله چهارم:

این کار را برای تمام تکه های گوشت تکرار کنید.
میتوانید کباب بلغاری را در ماهیتابه یا روی منقل و آتش بپزید.

مرحله پنجم:

وقتی کباب پخته و رنگ گوشت تیره شد آن را از روی حرارت بردارید و به همراه نان تازه یا پلو سرو کنید.
نوش جان.

نکات کلیدی تهیه کباب بلغاری

– اگر میخواهید کباب بلغاری در فر یا در ماهیتابه آماده شود، بهتر است از دو یا سیخ چوبی کمک بگیرید
(بسته به ابعاد گوشت) تا رول گوشت از هم باز نشود.
اما برای روی منقل و آتش باید از یک عدد سیخ فلزی با اندازه متناسب با ابعاد رول گوشت استفاده کنید.

– کباب بلغاری گوشت و مرغ به این صورت تهیه می شود

که مابین رول های گوشت گوسفندی یا گوساله، رول فیله مرغ را قرار می دهند.

(یعنی در ابتدا باید یک برش پیاز یا فلفل را قرار دهید.

سپس گوشت مرغ را دور آن رول کنید و بعد گوشت قرمز را دور آن بپیچید.
هم چنین میتوان از قرار دادن پیاز یا فلفل در بین گوشت ها صرف نظر کرد.
اما دقت داشته باشید که گوشت مرغ هم مانند گوشت قرمز باید
قبل از طبخ در ظرف پیاز، فلفل و ادویه طعم دار شده و استراحت کند.)

– در روش تهیه کباب بلغاری با مرغ میتوانید برای طعم دهی بیشتر از زعفران دم کرده و آبلیمو هم استفاده کنید.

– این کباب خوشمزه به خاطر نازک بودن گوشت زود پخته می شود.
پس آن را روی حرارت رها نکنید.

– کباب بلغاری با گوشت چرخ کرده نوع دیگری از این کباب است که با نمک، فلفل و زیره طعم دار می شود.
این کباب روی گریل تهیه شده و در نهایت آن را با سالاد و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا