طرز تهیه بستنی سرخ شده
طرز تهیه بستنی سرخ شده
بین دسرهای تابستونی بدون شک بستنی از همه پرطرفدارتره.
هم خنک و خوشمزه است و هم طعم های متنوعی داره.
از بستنی زعفرونی سنتی گرفته تا بستنی شکلاتی و بستنی توت فرنگی
هر کدوم طرفدارهای پر و پا قرص خودشون رو دارن.
اما توی این آموزش میخوام بهتون بگم چطور بستنی سرخ شده درست کنید.
دسری که چند سالی هست رایج شده و این روزها بعضی بستنی فروش ها هم اون رو توی منوی خودشون دارن
مواد لازم
🔹بستنی وانیلی: ۱ کیلوگرم
🔹کورن فلکس یا نان باگت خرد شده: به مقدار لازم
🔹آرد سفید الک شده: ۱۰۰ گرم
🔹تخم مرغ: ۲ عدد
🔹روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه بستنی سرخ شده
طرز تهیه
برای درست کردن بستنی سرخ شده ابتدا با اسکوپ درشت چند اسکوپ بستنی درست کنید
و در یک سینی فلزی بچینید.
این اسکوپهای بستنی باید به مدت ۱۲ الی ۱۴ ساعت در فریزر بمانند تا حسابی یخ بزنند
و سفت شوند تا هنگام سرخ شدن وا نروند.
بعد از ۱۲ الی ۱۴ ساعت بستنیها را از یخچال بیرون بیاورید.
اگر بستنی چوبی سرخ شده دوست دارید در این مرحله در هر کدام از توپکهای بستنی یک چوب بستنی فرو کنید
و توپک بستنی را کمی فشار دهید تا مسطحتر شود و از حالت توپی خارج شود.
در یک بشقاب مقداری پودر نان باگت یا آرد کورن فلکس بریزید و بستنیها را در آن بغلتانید.
سپس دوباره بستنیها را در سینی فلزی بچینید و یک ساعت دیگر در یخچال نگه دارید.
در این مدت آرد سفید و تخم مرغ را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
بهتر است با همزن دستی این مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
حالا توپکهای بستنی را از یخچال بیرون بیاورید، داخل خمیر فرو ببرید
و سپس مجدداً در پودر نان بغلتانید تا روی آنها کاملاً با پودر نان یا کورن فلکس پوشانده شود.
توپکهای بستنی را بهمدت یک ساعت دیگر در فریزر قرار دهید
(در صورت تمایل، بعد از یک ساعت دوباره برای ضخیمتر شدن رویه بستنی و قبل از سرخ کردن
توپکها را مجدداً در خمیر و پس از آن، در خرده نان بغلتانید).
توپکها را داخل قابلمهای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند،
سپس آنها را بهوسیله کفگیر سوراخدار از قابلمه خارج کرده
و بهمدت ۱۵ دقیقه، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
بستنی سرخشده را در ظرف مورد نظر بچینید
و با انواع سس شکلات، سس کارامل، سس شکلات سفید یا انواع کیک و میوه سرو کنید.