انواع کیکدسرکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ثعلب با سس کارامل

طرز تهیه کیک ثعلب با سس کارامل

کیک ثعلب یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین دسرهای بین المللیه
که در همه ی کشورها به شکل های مختلف درست میشه.

مواد لازم

🔹تخم مرغ ۳ عدد
🔹شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
🔹شیر ۱ پیمانه
🔹روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
🔹آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
🔹پودر ثعلب ۱ قاشق غذاخوری
🔹دارچین ۱ قاشق غذاخوری
🔹بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🔹آب لیموی تازه چند قطره
🔹مواد لازم برای سس کارامل:شکر ۲ پیمانه
🔹کره ۱۲۵ گرم
🔹خامه ۱ و ۱/۲ پاکت

طرز تهیه کیک ثعلب با سس کارامل

 

طرز تهیه کیک ثعلب با سس کارامل

طرز تهیه

 

مرحله ‌ی اول: درست کردن و پختن مایه ی کیک

۱- ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل کاسه ای بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید.
مواد را با همزن آن قدر بزنید تا کرم رنگ شود.

۲- به مخلوط شیر و روغن زیتون را اضافه کرده و مجددا آن ها را با هم مخلوط کنید.

۳- در این مرحله آرد و همچنین پودر ثعلب، دارچین، بکینگ پودر و آب لیمو را کم کم داخل کاسه ریخته
و با سایر مواد خوب مخلوط کنید تا مایه ی یکدستی به دست آید.

۴- قالب مورد نظر خود را با کمی روغن و به کمک قلمو کمی چرب و کمی آرد پاشی کنید.
سپس مایه ی کیک ثعلب را داخل آن بریزید
و آن را داخل فری که آن را از قبل در دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم کرده اید،
به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

۵- در حالی که کیک ثعلب در حال پخته شدن است، به سراغ درست کردن سس کارامل مخصوص بروید:

مرحله ی دوم: درست کردن سس کارامل مخصوص

۱- برای درست کردن سس کارامل شکر را داخل قابلمه بریزید
و آن را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
برای این کار شکر را مدام هم بزنید.

۲- وقتی شکر کاملا کاراملی شد آن را از روی حرارت برداشته و به آن کره و خامه را اضافه کنید.

۳- بعد از آن که کیک ثعلب پخته شد، سس کاراملی را روی آن بریزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید

نکات کلیدی طرز تهیه کیک ثعلب

– برای آن که از پخته شدن کیک ثعلب مطمئن شوید،
بعد از گذشتن ۳۰ دقیقه از زمان پخت، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید.
اگر مایه ی کیک به خلال دندان نچسبید کیک آماده است.
اگر کمی از مایه ی کیک به خلال دندان چسبید چند دقیقه ی دیگر آن را بپزید.

– برای درست کردن کیک ثعلب می توانید از انواع قالب کیک در شکل های مختلف استفاده کنید.
یکی از پر کاربردترین قالب ها برای درست کردن این کیک، قالب شیفون دار است.

– علاوه بر سس کارامل می توانید برای تزیین کیک ثعلب از پودر قند و سس شکلات نیز استفاده کنید.

– قبل از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر به مایه ی کیک، حتما آن ها را ۲ بار الک کنید.

– به جای روغن زیتون می توانید از روغن مایه نیز استفاده کنید.

– اگرچه شیر طعم فوق العاده ای به کیک می‌ دهد اما به جای آن می توانید از آب نیز استفاده کنید.

 

 

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا