آشپزیدسرگوشت مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی

طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی

سالاد مرغ پاییزی غذایی سبک و لذیذ است که به ویژه در فصل پاییز میتواند سفره های شما را رنگین کند.
زرشک قرمز، کاهوی سبز، گردوی طلایی و گلابی زرد جلوه بسیار زیبایی به سالاد مرغ پاییزی میدهند

مواد لازم

🔹۲ عدد سینه مرغ بزرگ
🔹نمک، پودر سیر و فلفل سیاه
🔹۱عدد کاهوی بزرگ
🔹۲عدد گلابی هسته گرفته و خرد شده
🔹۱ پیمانه کرنبری خشک
🔹۱ پیمانه گردو، در ماهیتابه اندکی بو دهید
🔹۱/۲ پیمانه پنیر فتا ریز شده

مواد لازم برای سس

🔹۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
🔹۱ قاشق غذاخوری سس خردل
🔹۱ حبه سیر خرد شده و بسیار ریز شده
🔹۱/۲ پیمانه روغن زیتون
🔹۱/۴ قاشق چایخوری نمک
🔹۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی

طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی

طرز تهیه

سینه‌های مرغ را از طریق برش عرضی به دو نیم کرده تا نازک شوند
بنابراین شما می‌توانید ۴ برش سینه مرغ داشته باشید.
برشهای مرغ را از دو طرف با نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز گذاشته، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید.
برشهای سینه مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هر طرف را تفت دهید
تا زمانی که هر دو طرف کاملا پخته شوند.
به یک تخته برش منتقل کنید و اجازه دهید سینه مرغ استراحت کنید
و همزمان سایر مواد سالاد را آماده کنید، سپس سینه مرغ پخته را به صورت نواری خرد کنید.

در یک ماهیتابه متوسط خشک (بدون افزودن روغن) گردوها را روی حرارت متوسط و به مدت ۵ دقیقه
یا تا زمانی که بوی آن بلند شود و کمی طلایی رنگ شوند، تفت دهید، مرتب بهم بزنید تا نسوزد.
آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.
در یک کاسه بزرگ، کاهوی خرد شده، گلابی ورقه شده و خرد شده، کرنبری خشک،
گردوی بو داده، پنیر فتا خرد شده و سینه مرغ پخته و خرد شده را با هم ترکیب کنید

مواد تشکیل دهنده سس سالاد را با هم در یک شیشه مربایی کوچک بریزید.
درب شیشه مربا را گذاشته و خوب تکان دهید تا با هم مخلوط شوند.
مواد سس سرکه بالزامیک را روی سالاد بریزید، این سس به منظور طعم بیشتر سالاد است
بنابراین آنها را با هم مخلوط کنید

این سالاد مرغ پاییزی واقعا خوشمزه است شما اگر یکبار آن را امتحان کنید، بارها و بارها آن را درست خواهید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 13 =

دکمه بازگشت به بالا