طرز تهیه آبگوشت قنبید
آبگوشت یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی است که بسیار پرطرفدار وخوشمزه است
و منبع آهن است و برای کودکان غذایی پر خاصیت است حبوبات منبع پروتئین هستند
در این مطلب غذای محلی استان قم به نام آبگوشت قنبید را برای شما آماده کرده ایم
که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
مواد لازم
🔹گوشت سر دست گوسفند: ۵۰۰ گرم
🔹گندم پوست کنده: ۱۰۰ گرم
🔹لوبیا سفید:۲۰۰ گرم
🔹پیاز: ۳ عدد
🔹زرد چوبه و ادویه کاری:به میزان لازم
🔹رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
🔹کلم قمری درشت یا قنبید: ۲ عدد
🔹پودر لیمو عمانی: ۱ قاشق غذا خوری
🔹نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت قنبید
طرز تهیه
گندم و لوبیا سفید را به صورت جداگانه از چند ساعت قبل خیس دهید
و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس با ۴ تا ۵ لیوان آب بپزید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
بعد پودر کاری را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
پیاز سرخ شده را به گندم و لوبیای در حال پخت اضافه کنید.
گوشت را هم داخل قابلمه نخود و گندم بریزید و بگذارید تا همه مواد با هم بپزند.
اگر آب آبگوشت کم بود به آن آب بیشتری اضافه کنید و بگذارید تا همه مواد با هم بپزند.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد ، کلم قمری ها را چند تکه کنید و در ظرف آبگوشت بریزید .
رب ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و
بعد از پخت کامل گوشت ، لیمو عمانی را داخل آبگوشت بریزید تا به همراه بقیه مواد ۱۰ دقیقه ای بجوشد.
آبگوشت آماده شده و جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید و آب آن را جدا کنید
و با نان تلیت کنید و بقیه مواد را بکوبید و در کنار سبزیجات میل کنید.