ایتالیاییشیرینی ترشیرینی خشککیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بادامی ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی بادامی ایتالیایی

درست کردن شیرینی به ویژه شیرینی های خشک یکی از لذت بخش ترین کارهاییه که میشه
تو اوغات فراغت انجام داد.
تنوع شیرینی ها انقدر زیاده که بعضی وقت ها تصمیم گیری برای انتخاب اون ها رو سخت می کنه.
کسایی که به دنبال انتخاب و درست کردن یه شیرینی هستن، به فاکتورهای مختلف توجه می کنن

مواد لازم

🔹سفیده تخم مرغ ۲ عدد
🔹آب لیمو ۱ عدد
🔹آرد بادام ۲ و ۱/۴ پیمانه
🔹پودر قند ۱ و ۳/۴ پیمانه
🔹نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹عصاره پرتقال ۱ قاشق چایخوری
🔹عصاره بادام ۱ قاشق غذاخوری
🔹عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی بادامی ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی بادامی ایتالیایی

طرز تهیه

ابتدا سفیده های تخم مرغ را به همراه آب لیمو داخل کاسه ریخته و با همزن برقی آن قدر بزنید
تا سفت و پوک شود و فرم خود را حفظ کند.
سفیده های تخم مرغ باید آن قدر زده شوند تا روی پره های همزن چسبیده
و همچنین رد پره های روی سطح سفیده های زده شده بماند.

آرد بادام، پودر قند، نمک و بیکینگ پودر را داخل الک ریز بریزید
و به شکل الک شده کم کم به سفیده های زده شده اضافه کنید.
این کار را در چند مرحله انجام دهید و مواد را به یکباره به سفیده اضافه نکنید.
همه ی مواد را با استفاده از لیسک و یا ملاقه ی چوبی به صورت دورانی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

عصاره پرتقال، عصاره وانیل و عصاره بادام را به سایر مواد اضافه کرده
و تا زمانی که خوب با هم ترکیب شوند با لیسک یا ملاقه هم بزنید.
حالا خمیری با بافت نرم و لطیف خواهید داشت.

روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی سطح آن را با استفاده از قلمو کمی روغن بمالید و چرب کنید.

دست خود را بشویید.
با دست تمیز، به اندازه ی گردوهایی بزرگ از خمیر بردارید و آن ها را در کف دست خود گرد کنید.
داخل کاسه مقداری پودر قند بریزید.
سپس توپ های خمیری را داخل پودر قند بغلتانید تا تمام سطح آن را بپوشاند و توپ های خمیری سفید شوند.
کمی با دست به خمیر فرم بیضی بدهید.
سپس آن ها را روی سینی فر با فاصله از هم بچینید.
با انگشتان دست، روی هر خمیر را کمی صاف کنید.

سینی فر را حدود ۱ ساعت در دمای محیط قرار داده و به خمیرها استراحت دهید
تا زمانی که کاملا خشک شوند و روی آن ها شکاف های کوچکی ایجاد شود.
ترک های ایجاد شده را با انگشتان دست به هم بچسبانید تا حد امکان از بین بروند

در حالی که خمیرها در حال استراحت و خشک شدن هستند،
فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنتهایت (۱۵۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
سپس سینی فر را داخل فر گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند و آماده شوند.

بعد از پخته شدن شیرینی ها، آن ها را از فر بیرون آورده و روی خنک کننده قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
سپس آن را به همراه قهوه و چای میل کنید.

نکات کلیدی شیرینی بادامی ایتالیایی

– برای استفاده از عصاره پرتقال می توانید از کمی پوست رنده شده ی پرتقال و یا آب آن استفاده کنید.

– اگر در مناطق مرطوب زندگی می کنید، به شیرینی ها بیشتر استراحت دهید تا کاملا خشک شوند.

– الک کردن مواد خشک شیرینی بادامی ایتالیایی برای به دست آوردن شیرینی با بافت ترد ضروری است.

– خمیر شیرینی بادامی ایتالیایی نیاز به ورز دادن ندارد.
همین که مواد اولیه ی خمیر با هم ترکیب و یکدست شوند کافی است.

– در طرز تهیه شیرینی بادامی ایتالیایی از هیچ گونه روغن و چربی استفاده نمی شود.

– به هیچ عنوان در تهیه شیرینی بادامی ایتالیایی از شکر استفاده نکنید.
استفاده از پودر قند به جای شکر، بافت شیرینی را سبک و ترد می کند.

– برای درست کردن آرد بادام کافی است بادام ها را ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید
و پوست بادام ها را از آن ها جدا کنید ، بادام های بدون پوست را پس از خشک شدن با دستگاه آسیاب کنید
تا بافتی نرم پیدا کنند.
پودر بادام را می توانید به صورت آماده در بسته بندی نیز از فروشگاه ها تهیه کنید.

– شیرینی بادامی ایتالیایی را می توانید به مدت ۱ هفته داخل ظرف درب دار نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا