شیرینی ترشیرینی خشکشیرینی عید

طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم

طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم

اگه به دنبال شیرینی های راحت و باب دندون هستید قطعا باید راحت الحلقوم  رو توی لیست خودتون قرار بدید.
این شیرینی خوشمزه کنار یک استکان چای می تونه برای عصرانه یا افطاری ماه رمضان خیلی عالی باشه
و طعمی ماندگار بسازه.

مواد لازم

🔹نشاسته گل ۱ پیمانه
🔹آب ۲ و ۱/۲ پیمانه
🔹شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
🔹گلاب ۱/۲ پیمانه
🔹کره یا روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
🔹مغز گردو یا پسته به مقدار لازم
🔹پودر نارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم

طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم

طرز تهیه

روی نشاسته ۲ تا ۳ لیوان آب سرد ریخته و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نشاسته کامل ته نشین شود.
سپس به آرامی آب روی آن را جدا کنید.
مراقب باشید که نشاسته را نیز با آب دور نریزید.

برای تهیه راحت الحلقوم شکر و گلاب را به نشاسته افزوده و مخلوط کنید.
این مخلوط را در ظرف تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مخلوط را مرتب هم بزنید تا به تدریج سفت شده و ته نگیرد.
اگر از هم زدن آن دست بکشید نشاسته سریع ته گرفته و گلوله، گلوله می شود.

حدود یک ساعت زمان لازم است تا ماده این شیرینی کامل پخته و به غلظت مناسب برسد.
در واقع در پایان مواد باید همچون یک ژله سفت و کشدار بوده و به دست نچسبد.

در پایان روغن یا کره را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید. پس از این کار شعله گاز را خاموش کنید.

روی یک سینی نایلون فریزر کشیده و مقداری پودر نارگیل بپاشید.

ماده نرمک را روی سینه ریخته و با قاشق مقداری صاف کنید.
بعد روی آن نیز پودر نارگیل پاشیده و با دست پهن کنید. تا جایی که قطر مواد حدود ۱/۵ سانتی متر باشد.

حاصل کار را دو تا سه ساعت در یخچال قرار داده
و سپس با استفاده از چاقوی تیز به شکل دلخواه خود برش یا قالب بزنید.
روی شیرینی ها را با خلال پسته، بادام یا مغز گردو تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا