ایتالیاییغذا های مدرن

طرز تهیه گراتن پاستا

طرز تهیه گراتن پاستا

وقتی حرف ار غذاهای فوری میاد یکی از چیزهایی که به ذهن هرکی می رسه پاستا و ماکارونی است
که اصولا به هر روشی که تهیه بشه زمان پخت کوتاهی داره و در کمترین زمان می شه
غذایی خوشمزه و در عین حال پر انرژی و کامل سرو کرد.
حتما اسمپنه و  انواع پاستا ایتالیایی مثل پستو، آلفردو رو شنیدین که خیلی هم طرفدار داره و این روزها در بسیاری از کافه ها و رستوران ها سرو می شه.
گراتن پاستا هم نوعی از غذاهایی است که می شه با مواد مختلف از جمله پاستا تهیه کرد که تر کیبی است
از پاستا و سس سفید همراه پنیر.
گراتن پاستا رو با مرغ، گوشت و حتی با سبزیجات یعنی بدون گوشت می شه تهیه کرد
که هر نوع اون طعم و مزه فوق العاده ای داره.

مواد لازم

🔹پاستا ۲۵۰ گرم
🔹قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
🔹سینه مرغ خرد شده ۳۰۰ گرم
🔹کره ۱۵ گرم
🔹پیاز متوسط ۱ عدد
🔹پنیر پارمسان رنده شده ۱/۲ پیمانه
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🔹مواد سس سفیدشیر ۳ و ۱/۲ پیمانه
🔹کره ۴۰ گرم
🔹آرد ۷۵ گرم
🔹پنیر پارمسان رنده شده ۳/۴ پیمانه
🔹پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
🔹فلفل سفید ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه گراتن پاستا

طرز تهیه گراتن پاستا

طرز تهیه

مرحله اول:

برای تهیه گراتن با پاستا در مرحله اول سس سفید یا بشامل رو تهیه کنید.
کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنید و بعد آرد رو بیافزایید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم:

فلفل و پودر سیر را در این مرحله اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد شیر را به تدریج اضافه کنید
و سریع هم بزنید تا گلوله ها آرد باز شود.
مدام مواد سس بشامل را هم بزنید تا سس یکدست و غلیظی داشته باشید
و در انتها پنیر را ضافه کنید( برای اینکه سس رویه نبندد بهتر است
پس از برداشتن سس از روی حرارت در ظرف را بگذارید تا بخار حاصل از گرمای آن سس را به شکل روان نگه دارد)

مرحله سوم:

پیاز را ریز خرد کید و مرغ را در آن تفت دهید و بعد ادویه ها را همراه قارچ اضافه کنید
تا مواد بپزد و آب قارچ کشده شود.

مرحله چهارم:

پاستا را در آب جوش بریزید تا یخته شود و پس از ده دقیقه آبکش کنید.

مرحله پنجم:

پاستا را با مرغ و قارچ مخلوط کنید و سس سفید را به آن اضافه کنید.

مرحله ششم:

مواد گراتن پاستا را در ظرف یا قالب مناسب بریزید و روی  آن را با پنیر رنده شده بپوشانید
و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .

برای طلایی شدن روی گراتن پاستا می توان پس از پخت گریل فر را روشن کرد تا سطح آن برشته و طلایی شود.

نکات کلیدی تهیه گراتن پاستا

-فلفل سفید رنگ سس را تیره نمی کند و بهتر است از فلفل سفید برای تهیه بشامل استفاده کنید
اما اگر فلفل سفید در دسترس نیود می توان فلفل سیاه را جایگزین کرد.

-برای خامه ای و چرب تر شدن سس گراتن ماکارونی می توان مقداری از شیر  برداشت
و به جای آن خامه به سس اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا