انواع کباب

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

کباب برگ یکی از انواع کباب‌ مورد علاقه ایرانی‌هاست که معمولا در رستوران‌ها سرو می‌شود.
با وجود تصوری که مردم از سخت بودن مراحل تهیه کباب برگ دارند اما خبر خوب این است
که می‌توانید با رعایت برخی نکات به راحتی یک کباب برگ مجلسی و رستورانی خوشمزه در خانه درست کنید.

مواد لازم

🔹گوشت فیله گوسفند یا گوساله: یک کیلوگرم
🔹پیاز: یک عدد بزرگ
🔹نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🔹زعفران در صورت دلخواه
🔹برگ رزماری، روغن زیتون، سرکه قرمز،
🔹برگ‌بو، میخک، سیر و جوز هندی
🔹برای مرینیت یا مزه‌دار کردن گوشت به مقدار دلخواه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه

برای تهیه کباب برگ سلطانی مجلسی به سبک رستوران‌ها از یک روز قبل یا اگر فرصت زیادی ندارید
حدود ۶ ساعت قبل، گوشت را مزه‌دار کنید.
برای این کار ابتدا گوشت را خوب بشورید و خشک کنید.
گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و با استیک‌کوب حسابی بکوبید تا پهن شود
و قطر آن به حدود نیم سانتی‌متر برسد.
اگر گوشتی که استفاده می‌کنید ضخامت زیادی دارد و با استیک‌کوب هم به پهنای دلخواه شما نمی‌رسد
بهترین کار این است که ابتدا با یک چاقوی تیز و با دقت از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
و سپس هر قسمت را با بیفتک‌کوب آنقدر بکوبید تا به قطر و ضخامت دلخواه برسید.
یادتان باشد بهتر است پهنای کباب کوبیده حدود چهار انگشت باشد یا در حدود ۸ تا ده سانتی‌متر است.
وزن استاندارد کباب برگ معمولی ۱۲۰ گرم و کباب برگ مخصوص ۱۶۰ گرم است.

گوشت این کباب را مثل انواع دیگر کباب قبل از به سیخ کشیدن باید مزه‌دار کنید.
برای مرینیت کردن گوشت در مرحله دوم گوشت را در یک عدد برگ رزماری، آب پیاز رنده شده،
روغن زیتون، سرکه قرمز، کره آب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی، زعفران
و دو حبه سیر رنده شده سیر بخوابانید.
در این مرحله به گوشت نمک اضافه کنید چون نمک باعث می‌شود گوشت آب بیندازد و کباب شما سفت و خشک شود.
پس علت دوم سفت شدن گوشت کباب برگ نمک زدن به گوشت خام است.
بهترین زمان برای نمک زدن به گوشت کباب در اواسط پخت آن است

حالا زمان آن است که گوشت را به سیخ بکشید. گوشت را روی سطح کار قرار دهید ،
با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند.
سپس سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید، تکه های گوشت باید پس از سیخ کشیدن
به هم چسبیده باشند ، سیخ را روی حرارت قرار دهید و با دقت زیر و رو کنید تا گوشت کباب شود
( بهترین آتش برای کباب آتش ذغال است )، برای درست کردن
یک کباب برگ نرم و آب‌دار باید حوصله به خرج دهید و وقت بگذارید.
اگر احساس کردید در زمان کباب کردن، گوشت خشک می‌شود،
به خصوص اگر برای کباب برگ گوشت گوساله استفاده می‌کنید،
می‌توانید روی گوشت‌ها با فرچه مقداری کره بمالید.
در اواسط پخت مقداری نمک روی گوشت در حال کباب بپاشید.

بهتر است کباب برگ را در کنار برنج سرو کنید.
زمانی که کباب برگ را در کنار نان سرو می‌کنید، چربی گوشت به خورد نان می‌رود
و گوشت کباب خیلی زود خشک می‌شود و نرمی و لطافتش را از دست می‌دهد.
برای کشیدن کباب از سیخ، کباب را مستقیم روی برنج بگذارید و از با دقت از سیخ جدا کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا