طرز تهیه کباب حسینی
طرز تهیه کباب حسینی
کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایرانی است که مانند کباب تابه ای در تابه تهیه می شود.
این کباب خوشمزه را می توانید نسبت به ذائقه خود با گوشت قرمز ( گوسفندی و گوساله )
یا گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) تهیه کنید.
مواد لازم
🔹پیاز متوسط ۲ عدد
🔹گوجه فرنگی ۴ عدد
🔹فلفل دلمه ای ۱ عدد
🔹آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
🔹سیخ چوبی به تعداد کافی
🔹روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
🔹رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
🔹سینه مرغ یا سردست گوسفند ۶۰۰ گرم
طرز تهیه کباب حسینی
طرز تهیه
همانطور که در ابتدای دستور هم عرض کردیم روش پخت کباب حسینی
با گوشت قرمز و گوشت مرغ با هم تفاوتی ندارد و از هر کدام که مایل باشید می توانید استفاده کنید.
ما این در این دستور از گوشت مرغ استفاده کرده ایم.
ابتدا سینه های مرغ را پس از شستشو به شکل قطعات کوچکتر ( کمی کوچکتر از جوجه کباب ) خرد کنید
و داخل یک کاسه مناسب بریزید.
در ادامه پیازها را به صورت حلقه ای خرد کنید
و به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را با دست به طور کامل زیر و رو کنید و به خوبی مخلوط کنید تا تمام نقاط گوشت مرغ را پوشش بدهند.
پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید یک سلفون روی کاسه بکشید
و آن را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت طعم دار شود.
در مرحله بعد فلفل دلمه ای را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید
سپس پس از گذشت ۲ ساعت گوشت مرغ را از یخچال خارج کنید.
سیخ های چوبی را با مقدار خیلی کمی روغن مایع چرب کنید تا هنگام خارج کردن کباب ها به مشکل بر نخورید.
در این مرحله یک تکه مرغ ، یک تکه فلفل دلمه ای سیخ کنید به صورتی که میان
هر دو تکه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیرید.
در صورت تمایل می توانید از پیاز و فلفل سبز هم برای قرار دادن میان تکه های مرغ استفاده کنید.
پس از اینکه سیخ کردن مرغ ها تمام شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید
سپس یک لیوان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل آن بریزید.
در ادامه رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به تابه اضافه کنید.