طرز تهیه قیساوا
قیساوا نوعی خوراک خوشمزه و مقوی آذری است که معمولا برای صبحانه در روزهای سرد سرو میشود.
این صبحانه محلی در کمتر از یک ربع آماده شده و انرژی روزتان را فراهم میکند.
مواد لازم
🔹تخم مرغ چهار عدد
🔹خرمای رطب۳۰۰ گرم
🔹کره ۷۵ گرم
🔹گردوی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه قیساوا
طرز تهیه
مرحله اول
برای شروع هستههای خرما را جدا کنید.
مرحله دوم
کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.
مرحله سوم
خرماها را داخل کره تفت دهید تا خرما کاملا نرم و له شود.
مرحله چهارم
گردوها را به کمک دست کمی خرد کنید و به خرما اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا گردو ها نرم شوند.
مرحله پنجم
حالا تخم مرغها را داخل یک کاسه بریزید و به کمک یک چنگال یا یک همزن دستی بزنید تا از لختگی درآمده و سفیده و زرده تخم مرغ تقریبا یکی شوند.
مرحله ششم
وقتی تخم مرغ پخت قیساوا را میتوانید کنار نان داغ سرو کنید.
نکات تهیه قیساوا
میتوانید به جای خرمای رطب از خرمای خشک استفاده کنید.
اما در آن صورت باید مقداری آب یا شیر کمچرب هنگامی که خرما را تفت میدهید اضافه کنید.
اگر مایل بودید، میتوانید از مقداری کنجد هم استفاده کنید.
میتوانید از کره محلی استفاده کنید.
قیساوای بدون تخم مرغ را در بعضی از شهرها به عنوان خورش با برنج سرو میکنند.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.