
طرز تهیه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد
که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
مواد لازم
🔹بادمجان قلمی و شیرین چهار عدد
🔹سیر تازه یک کله
🔹رب گوجه فرنگینصف قاشق غذاخوری
🔹گوجه فرنگی تازه پنج عدد
🔹نمک و فلفل
🔹لیمو ترش یک عدد
🔹تخم مرغ چهار عدد
🔹زرد چوبه یک قاشق چایخوری
🔹روغن آفتاب گردان یا روغن زیتون یک فنجان
طرز تهیه میرزا قاسمی
طرز تهیه
مرحله اول
برای شروع بادمجانها را تا زمانی که پوست آنها به طور کامل ذغالی و داخل آن پخته نشده،
روی ذغال نگه دارید تا کاملا کبابی شوند.
میتوانید یک سیخ چوبی داخل بادمجانها فرو کنید تا متوجه شوید کاملا پخته شدهاند.
حالا بادمجانها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
گوجه فرنگی را رنده کرده و سیر را خیلی ریز ساطوری کنید.
مرحله دوم
یک استکان روغن داخل تابه بریزید و تا زمانی که روغن زیاد داغ نشده تابه را روی شعله بگذارید
سپس سیر خرد شده و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و چند ثانیه با شعله ملایم تفت دهید.
بادمجانها را خوب پوست کنید، سپس ساطوری کرده و به مواد اضافه کنید. مواد را یک دقیقه تفت دهید.
حالا گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و در تابه را بگذارید.
شعله را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کشیده شود سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
تخم مرغها را روی مواد شکسته و بدون اینکه هم بزنید در تابه را بگذارید.
بعد از بسته شدن کامل تخم مرغها در تابه را برداربد و آنها را تکه تکه کنید.
مواد را هم بزنید تا تخم مرغها کامل خرد شوند.
در آخر میرزاقاسمی را در ظرفی مناسب کنار برنج کته یا نان سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.
نوش جان!