طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای
طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای
شیرینی تر انواع مختلفی دارد که بیشتر آنها هم بسیار محبوب هستند مثل نان خامه ای، رولت و لطیفه.
اما این بار میخواهیم نوعی شیرینی قیفی خامه ای را آموزش دهیم.
این شیرینی مدرن را میتوانید برای دورهمی ها و مجالس مختلف تهیه کنید.
مواد لازم
🔹آرد ۱ لیوان
🔹پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
🔹آب ولرم ۱/۴ لیوان
🔹کره ۳ قاشق غذاخوری
🔹نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
🔹سفیده تخم مرغ ۲ عدد
🔹پودر قند یا شکر ۲ لیوان
🔹آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای
طرز تهیه
پودر خمیر مایه فوری را با آب ولرم مخلوط کنید و ۵ دقیقه استراحت دهید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید
و در ادامه آرد الک شده و نمک را کم کم اضافه و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید ؛
خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و در ظرف را با پارچه بپوشانید
و به مدت ۱ – ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن ۲ برابر شود
( هرچه محیط گرم تر باشد خمیر زودتر حجیم میشود ).
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را خوب پهن کنید ،
نوارهای باریکی از خمیر برش بزنید ( نوارها باید نازک و به یک اندازه باشند ) ؛
دور قیف مخروطی فلزی یا هر وسیله فلزی مشابهی که دارید چرب کنید
و خمیر را از قسمت باریک تر به سمت پهن تر رول کنید.
تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید و داخل سینی فر بچینید
سپس سینی را داخل فری که از ۳۰ دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است
به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا خمیرها طلایی و ترد شوند
سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند.
برای تهیه کرم سفیده های تخم مرغ و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد
سپس کم کم پودر قند را اضافه و مخلوط کنید تا حالتی مانند خامه پیدا کند ،
نان های خامه ای را پس از سرد شدن از قیف خارج کنید سپس داخل نان ها را با کرم پر کنید
و ۱ – ۲ ساعت کناری قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد سپس روی نان ها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
به عنوان جایگزین میتوانید از خامه قنادی یا کرمفیل هم استفاده کنید.