شیرینی ترشیرینی خشکشیرینی عید

طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای

طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای

شیرینی تر انواع مختلفی دارد که بیشتر آنها هم بسیار محبوب هستند مثل نان خامه ای، رولت و لطیفه.
اما این بار میخواهیم نوعی شیرینی قیفی خامه ای را آموزش دهیم.
این شیرینی مدرن را میتوانید برای دورهمی ها و مجالس مختلف تهیه کنید.

مواد لازم

🔹آرد ۱ لیوان
🔹پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
🔹آب ولرم ۱/۴ لیوان
🔹کره ۳ قاشق غذاخوری
🔹نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
🔹سفیده تخم مرغ ۲ عدد
🔹پودر قند یا شکر ۲ لیوان
🔹آبلیمو ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای

طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای

طرز تهیه

پودر خمیر مایه فوری را با آب ولرم مخلوط کنید و ۵ دقیقه استراحت دهید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید
و در ادامه آرد الک شده و نمک را کم کم اضافه و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید ؛
خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و در ظرف را با پارچه بپوشانید
و به مدت ۱ – ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن ۲ برابر شود
( هرچه محیط گرم تر باشد خمیر زودتر حجیم میشود ).

پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را خوب پهن کنید ،
نوارهای باریکی از خمیر برش بزنید ( نوارها باید نازک و به یک اندازه باشند ) ؛
دور قیف مخروطی فلزی یا هر وسیله فلزی مشابهی که دارید چرب کنید
و خمیر را از قسمت باریک تر به سمت پهن تر رول کنید.

تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید و داخل سینی فر بچینید
سپس سینی را داخل فری که از ۳۰ دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است
به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا خمیرها طلایی و ترد شوند
سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند.

برای تهیه کرم سفیده های تخم مرغ و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد
سپس کم کم پودر قند را اضافه و مخلوط کنید تا حالتی مانند خامه پیدا کند ،
نان های خامه ای را پس از سرد شدن از قیف خارج کنید سپس داخل نان ها را با کرم پر کنید
و ۱ – ۲ ساعت کناری قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد سپس روی نان ها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
به عنوان جایگزین میتوانید از خامه قنادی یا کرمفیل هم استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 10 =

دکمه بازگشت به بالا