طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ
ناگت ها یکی از فست فود های بسیار پر طرفدار هستند
که در انواع مختلف مثل ناگت مرغ، گوشت، میگو و سبزیجات تهیه می شوند
و از طرفی خیلی از افراد تمایل ندارند غذاهای فست فودی را در بیرون از منزل بخورند.
مواد لازم
🔹مرغ:نصف سینه
🔹زرده تخم مرغ:دو عدد
🔹پودر کنتاکی :۱/۲ لیوان
🔹سس گوجه فرنگی:به مقدار دلخواه
🔹سس مایونز :به مقدار دلخواه
🔹آویشن:به مقدار دلخواه
🔹کره : دو قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه
ابتدا مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس دو عدد زرده تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید
و به مرغ اضافه نمایید.
در ادامه نمک ، فلفل ، آویشن ، کره و نیمی از پودر کنتاکی را افزوده و مواد را خوب ورز دهید.
مقداری از پودر کنتاکی باقی مانده را روی یک سطح صاف بپاشید
و گوشت را با قطر یک تا یک و نیم سانتی متر را روی آن باز کنید.
سپس باقی پودر را روی گوشت بپاشید و آن را به شکل دلخواه قالب بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، بعد ناگت ها را حسابی سرخ کنید.
ناگت های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شد ،
سپس آن ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و در صورت تمایل کمی پنیر بریزید
و با سس گوجه یا مایونز سرو نمایید.
نکات مهم در تهیه ناگت مرغ:
هنگام قالب زدن و یا گردکردن ناگت ها دست های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت تر شود.
درهنگام سرخ کردن ناگت ها حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا روغن دود نکند.
مایه ناگت را میتوانید آماد کنید و در فریزر بسته بندی کنید.
برای درست کردن ناگت مرغ بدون پنیر پیتزا میتوانید مقداری نان تست خرد شده
را با کمی شیر به مرغ چرخکرده اضافه کنید.
به جای پنیر پیتزا میتوان از پنیر فتا یا پنیر گودا استفاده کرد.
بجای مرغ خام میتوان از مرغ پخته هم استفاده کرد ولی در کل طعم مرغ بهتر است.
در تهیه ناگت مرغ میتوانید از پودر آویشن ، فلفل قرمز و پودر سیر نیز استفاده کنید.
عصاره گوشت باعث خوش طعم کردن ناگت ها میشود.
اگر قصد دارید ناگت ها را آماده کنید و در وقت دیگری سرخ کنید
حتما آنها را در ظرف پلاستیکی مناسبی قرار دهید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت ها را داخل آن بچینید.