انواع ژلهدسردسر ایرانیمیوه جات

طرز تهیه ژله میوه ای

طرز تهیه ژله میوه ای

برای تهیه ژله میوه ای شما میتوانید هر رنگ ژله که دوست دارید و هر میوه ای که میپسندید به کار ببرید
و هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.
حتی میتوانید با استفاده از دو لایه با دو رنگ ژله مختلف ژله میوه ای دو رنگ تهیه کنید.

مواد لازم

🔹پودر ژله به دلخواه
🔹میوه به دلخواه
🔹آب جوش به ازای هر بسته پودر ژله ۱ و ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه ژله میوه ای

طرز تهیه ژله میوه ای

طرز تهیه

مرحله اول:

میوه هایی که میخواهید در ژله استفاده کنید را بشویید.
متناسب با میوه ای که انتخاب کرده اید؛ اگر لازم است پوستش را بگیرید یا هسته ی آن را خارج کنید.
همه ی میوه ها را برش های کوچک اما منظم بزنید.

مرحله دوم:

پودر ژله را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری در آب جوش حل نمایید.
روش بن ماری یعنی یک ظرف محتوی آب را روی حرارت ملایم قرار دهید
سپس ظرف مخلوط آب و ژله را روی آن بگذارید و آرام بهم بزنید.
میتوانید این کار را روی کتری یا سماور نیز انجام دهید.
وقتی پودر ژله کاملا در آب حل شد و مایعی شفاف باقی ماند آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم:

قالب ژله را با پنبه یا دستمال کمی چرب نمایید اما نه تا حدی که ظرف براق شود.
یک ردیف از میوه هایی که آماده کرده بودید، تقریبا تا نصف قالب ژله، بچینید.

مرحله چهارم:

مایع ژله را روی میوه ها بریزید تا کمی روی میوه ها را بپوشاند.
بعد ظرف را در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.

مرحله پنجم:

ظرف را دوباره خارج کنید و ردیف دوم میوه ها را بچینید تا جایی که ظرف پر از میوه شود.
باقی مایع ژله را روی میوه ها بریزید و ظرف را در یخچال قرار دهید.

اگر مایع ژله کمی سفت شده میتوانید دوباره به روش بن ماری آن را روی حرارت قرار دهید
تا مجددا روان و شفاف گردد.

مرحله ششم:

پس از دو ساعت قالب ژله را از یخچال خارج کنید.
قالب را به مدت ۱۰ ثانیه در آب جوش نگه دارید.
سپس ظرف پذیرایی را روی قالب قرار دهید
و همزمان با هم آن دو را برگردانید تا ژله در ظرف پذیراییتان قرار گیرد.
حالا ژله ی شما آماده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 2 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا