طرز تهیه خورشت تره فرنگی
طرز تهیه خورشت تره فرنگی
خورشت تره فرنگی از اون غذاهاییه که شاید درست کردنش سخت به نظر برسه
اما در ادامه بهتون نشون میدیم که اصلا اینطور نیست.
مواد لازم
🔹سینه یا ران مرغ ۲ عدد
🔹سبزی شامل جعفری و گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم
🔹تره فرنگی ۳ عدد ( قسمت سفید ساقه )
🔹آبغوره ۱/۲ استکان
🔹زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
🔹زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
🔹پیاز داغ آماده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه تره فرنگی
طرز تهیه
۱- تره فرنگی ها را خوب بشورید و قسمت سفید ساقه ی آن را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.
معمولاً مناسب ترین اندازه حدود دو بند انگشت است.
۲- داخل تابه کمی روغن بریزید، تره فرنگی های خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
۳- اگر می خواهید این خورشت را با مرغ درست کنید، داخل تابه یا قابلمه ای دیگر مقداری روغن بریزید،
به آن زردچوبه اضافه کنید و مرغ ها را داخل روغن و زردچوبه سرخ کنید.
۴- سبزی ها را نیز در قابلمه یا تابه ای دیگر سرخ کنید.
سپس به مرغ اضافه کنید.
تره فرنگی سرخ شده را نیز به همراه پیاز داغ داخل آن بریزید.
۵- مقدار مناسبی آب داخل مواد بریزید، به آن نمک و فلفل اضافه کنید
و اجازه دهید خورشت تره فرنگی به جوش باید و به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.
۶- تقریبا ۱۵ دقیقه قبل از سرو خورشت، آبغوره و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.
خورشت تره فرنگی خوشمزه ی شما آماده است.
نکات کلیدی تهیه خورشت تره فرنگی
– بسته به ذائقه تان می توانید به جای آبغوره از آب لیمو استفاده کنید و یا میزان ترشی آن را بیشتر کنید.
– برای لعاب خورشت می توانید در آخر پخت به آن چند قاشق غذاخوری آرد تفت داده شده اضافه کنید.
– استفاده از یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی نیز می تواند طعم خورشت تره فرنگی را خوشمزه تر کند.
– می توانید به جای مرغ از گوشت قرمز تکه ای استفاده کنید.
قبل از اضافه کردن تره فرنگی، گوشت ها را به همراه پیاز و ادویه بپزید.
– اگر می خواهید از لوبیا قرمز استفاده کنید، مقداری لوبیا را از شب قبل خیس کنید و کمی بپزید.
– برای طعم بهتر خورشت تره فرنگی می توانید از لیمو عمانی هم استفاده کنید.
لیمو عمانی ها را از شب قبل خیس کنید تا تلخی آن ها گرفته شود.
سپس آن را به خورشت در حال پخت اضافه کنید.
– در بعضی دستورها در تهیه خورشت تره فرنگی از لوبیا چشم بلبلی هم استفاده می شود.
طرز تهیه خورشت تره فرنگی