انواع پلو

طرز تهیه دمپخت

طرز تهیه دمپخت

دمپختک یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانیه و عطر و بوش آدم رو با خودش میبره به قدیما …
طرز تهیه این پلو مخلوط خیلی راحته و در عین حال کم خرج هم هست
ولی نمیدونم چرا این روزا کمتر پیش میاد که این غذای خوشمزه و لذیذ رو درست کنیم.

مواد لازم

🔹برنج ۴ پیمانه
🔹پیاز متوسط ۳ عدد
🔹روغن ۴ قاشق سوپ خوری
🔹باقلا خشک ( لپه باقلا ) ۴۰۰ گرم
🔹نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه دمپخت

طرز تهیه دمپخت

طرز تهیه

برای تهیه دمپختک مجلسی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم
و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم
و بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم

و اجازه می دهیم تا روغن کمی داغ شود و بعد پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم.
اجازه می دهیم پیازها سبک و نرم شوند و مجددا آن ها را تفت می دهیم و صبر می کنیم
تا سرخ و طلایی شوند و کمی زردچوبه در آخر سرخ شدن روی پیازها می ریزیم

و باقلاهای خشک شده را نیز داخل تابه می ریزیم و با پیازها تفت می دهیم
و ۳ الی ۴ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا باقلاها نیم پز شوند.
پس از نیم پز شدن باقلاها(دقت کنید که آب باقلاها بیشتر از یک بند انگشت نباشد)

کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه می ریزیم سپس برنج را می شوییم و ۲ مرتبه آب آن را تعویض می کنیم
و در آخر می شوییم و آب آن را خالی می کنیم
و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و جرارت را کمی زیاد می کنیم

تا آب داخل ماهیتابه تبخیر شود و بعد روغن را داخل تابه می ریزیم و برنج را دم می اندازیم
و حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خوب پخته شود.
دمپختک ما بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد آماده نوش جان کردن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + نوزده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا