طرز تهیه املت

طرز تهیه املت
املت از آندسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است
که برای تمام وعدههای غذا در طول شبانهروز مناسب و پرطرفدار است.
بسیاری از افراد تصور میکنند املت گوجهفرنگی یک غذای ساده و دم دستی است
که مبتدیترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است.
مواد لازم
🔹تخممرغ: ۴ عدد
🔹گوجهفرنگی: ۸ عدد متوسط
🔹کره: ۵۰ گرم
🔹شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری
🔹آویشن: ½ قاشق چایخوری
🔹نمک، فلفل و زدرچوبه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه املت
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه یک املت گوجهفرنگی قهوهخانهای حرفهای و خوشمزه
حتما باید گوجهفرنگیها را بعد از شستن «بلانچ» کنید.
روش بلانچ کردن گوجهفرنگی که پیش از این گفتهایم به این صورت است
که بعد از جوش آوردن آب در یک قابلمه گوجهفرنگیها را به آب جوش اضافه کنید
و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب در حال جوش باقی بگذارید.
مرحله دوم
سپس بلافاصله گوجهفرنگیها را در یک کاسه یخ بگذارید تا پوست آنها به راحتی کنده شود.
بعد از مدت کمی پوست گوجهفرنگیها را به راحتی با دست جدا کنید.
برای درست کردن یک املت گوجهفرنگی حرفهای و خوشمزه به هیچوجه نباید گوجهفرنگی پوست داده باشد.
سپس گوجهفرنگیها را در قطعات ریز و نگینی خرد کنید.
مرحله سوم
در یک ماهیتابه بزرگ و ترجیحا نچسب گوجهفرنگیها را بریزید و روی شعله ملایم گاز اجازه دهید
آب گوجهفرنگی گرفته شده و نرم شوند.
از همان ابتدای پخت گوجهها شنبلیله را اضافه کنید تا مزه خامی آن گرفته شود.
حین پختن گوجهفرنگی و شنبلیله مرتب این ترکیب را هم بزنید تا ته نگیرد.
کمی مانده به تمام شدن آب گوجهفرنگی زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید
تا هم زردچوبه به خورد گوجهفرنگی و شنبلیله برود و هم طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد از کشیده شدن آب گوجهفرنگی و پختن شنبلیله، کره را اضافه کنید.
بعد از آب شدن کره تخممرغها را داخل ماهیتابه بشکنید.
به هیچوجه بلافاصله بعد از اضافه کردن تخممرغ شروع به هم زدن نکنید.
از سوی دیگر هم زدن تخممرغ نباید زیاد به تاخیر بیفتد چون تخممرغها تکه تکه میشوند.
چند ثانیه صبر کنید تا تخممرغها کمی خودشان را بگیرند و سپس شروع به هم زدن کنید.
نمک را در این مرحله اضافه کنید و بعد از سرخ شدن تخممرغها روی املت کمی فلفل سیاه و آویشن بپاشید.
این یک طرز تهیه املت خوشمزه به سبک حرفهای و قهوهخانهای با رب یا گوجه فرنگی است
که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنیم.