طرز تهیه کیش اسفناج
طرز تهیه کیش اسفناج
کیش ها شباهت زیادی به پای ها دارند و تفاوت اصلی آنها این است
که در تهیه مواد داخلی آنها از تخم مرغ استفاده می شود.
کیش اسفناج غذایی سالم و مقوی است که تهیه آن هم کار زیاد سختی نیست.
کیش اسفناج ظاهر جذابی دارد و می تواند به عنوان شام یا ناهار سرو شود.
مواد لازم
🔹کره ۱/۲ پیمانه
🔹سیر ۳ حبه
🔹پیاز کوچک ۱ عدد
🔹اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
🔹قارچ خرد شده ۱۲۰ گرم
🔹پنیر فتا ۱۷۰ گرم
🔹پنیر چدار ۲۲۰ گرم
🔹نمک به مقدار کافی
🔹فلفل به مقدار کافی
🔹خمیر پای (۲۲ سانتیمتری) ۱ عدد
🔹تخم مرغ هم زده ۴ عدد
🔹شیر ۱ پیمانه
طرز تهیه کیش اسفناج
طرز تهیه
فر را روشن کنید و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
تابه ای را با روغن چرب کنید و روی شعله متوسط قرار دهید.
سیر و پیاز را در تابه بریزید و تفت بدهید تا به رنگ قهوه ای روشن در آیند (حدود ۷ دقیقه).
اسفناج، قارچ، پنیر فتا و نصف پیمانه از پنیر چدار را به آنها اضافه کنید.
سپس نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط نمایید.
خمیر پای را در قالب مورد نظر خود پهن کنید و مواد را با قاشق داخل خمیر بریزید.
در یک کاسه ی سایز متوسط، تخم مرغ ها و شیر را با هم مخلوط کنید.
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی خمیر پای بریزید و اجازه بدهید مایع کاملاً با ترکیب اسفناج مخلوط شود.
حال قالب را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر که از قبل روشن و گرم شده است قرار دهید.
پنیر چدار باقی مانده را روی کیش اسفناج تهیه شده بریزید و ۳۵-۴۰ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید
تا مرکز کیش پخته شود بعد از خارج کردن قالب از فر، ۱۰ دقیقه صبر کنید
تا کیش اسفناج کمی خنک شود و سپس آن را سرو کنید.
نکته:
می توانید برای حفظ رطوبت کیش اسفناج و همچنین پخت یکنواخت آن در فر،
روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
علاوه بر این روکش آلومینیومی برای نگهداری باقی مانده غذا در یخچال هم مناسب است.