طرز تهیه قهوه لاته
طرز تهیه قهوه لاته
قهوه لاته،کافه لاته نام نوعی نوشیدنی با پایهٔ قهوه است که از ترکیب قهوهٔ اسپرسو با شیر تهیه می شود.
کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می باشد
و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا جوشیده ترکیب کرده و رویش را با کف شیر می پوشانند.
مواد لازم
🔹اسپرسو ۱/۳ پیمانه
🔹شیر بدون چربی یا ۲ درصد
🔹پودر کاکائو برای تزیین
طرز تهیه قهوه لاته
طرز تهیه
قهوه اسپرسو یا قهوه دم کرده و غلیظ را آماده کنید. برای این مرحله می توانید از دستگاه اسپرسو ساز استفاده کنید.
ترجیحا قهوه نباید خیلی رقیق باشد.
میزان اسپرسو می تواند یک سوم پیمانه باشد.
اما باز هم به خودتان بستگی دارد.
شیر را در یک پارچ یا لیوان در دار بریزید.
نیمی از لیوان را با شیر پر کنید.
درب لیوان را بگذارید و آن را با بیشترین شدتی که می توانید تکان دهید.
شیر باید کف دار شده و حجم آن دو برابر شود.
این کار را برای ۳۰ تا ۶۰ ثانیه ادامه دهید.
درب ظرف را بردارید.
ظرف شیر را در مایکرویو به مدت سی ثانیه و بدون در قرار دهید.
حرارت مایکروویو کمک می کند کف تا بالای شیر بیاید و ثابت بماند.
در این مرحله از تهیه قهوه لاته باید اسپرسو یا قهوه ای که آماده کرده اید را در فنجان مورد نظرتان بریزید.
بهتر است فنجانی که انتخاب می کنید بزرگ و با دهانه پهن باشد.
یک قاشق بزرگ بردارید. شیری که در مایکروویو گرم کرده اید را در قهوه بریزید.
مقدار شیری که اضافه می کنید به خودتان بستگی دارد.
از یک قاشق بزرگ استفاده کنید تا از وارد شدن فوم روی شیر به قهوه جلوگیری کنید.
حالا به کمک قاشق هر چه قدر دوست دارید از فوم روی قهوه خود قرار دهید.
با قاشق دوم فوم را از روی قاشق اول خالی کرده و به روی قهوه لاته منتقل کنید.
این کار را تا حدی که ترجیح می دهید ادامه دهید.
اگر تمایل دارید می توانید برای تزیین لاته مقداری پودر کاکائو یا پودر جوز هندی روی فوم بپاشید.
نوش جان.
نکات کلیدی تهیه قهوه لاته
– اگر دوست دارید قهوه شما کمی طعم دار یا شیرین شود، می توانید
سیروپ دلخواهتان را قبل از اضافه کردن فوم، همراه با افزودن شیر گرم، در قهوه بریزید.
– می توانید به لاته یک قاشق چایخوری وانیل یا اسانس بادام هم اضافه کنید.
سس کارامل یا شربت افرا هم این نوشیدنی را خوشمزه تر می کند.