دسردسر ایرانی

طرز تهیه پاناکوتای اناری

طرز تهیه پاناکوتای اناری

سلام دوستان عزیز این پاناکوتای اناری و که می بینید خیلی خوشمزه است
حتما درستش کنید و از خوردنش تو بلندترین شب سال لذت ببرید.

مواد لازم

🔹خامه۲۰۰ گرم
🔹شیر ۲/۱ لیوان
🔹پودر ژلاتین۱ ق غ
🔹عسل۱ ق غ
🔹چوب دارچین۱ عدد
🔹ژله انار۱ بسته
🔹آب جوش۱ لیوان
🔹انار۱ عدد

طرز تهیه پاناکوتای اناری

طرز تهیه پاناکوتای اناری

طرز تهیه

ابتدا انارهارو دون کنید ، ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید
و کمی از انارهارو توش بریزید
ا لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انارها قاشق قاشق بریزید ،
تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده ۱ ساعت کافیه .

ژلاتین را با شیر قاطی کرده و روی کتری بخار آب قرار داده تا ذوب بشه و خوب حل بشه .
چوب دارچین هم می شویید و میذارید توش تا عطرش به مواد بره .

توی ظرف دیگه خامه رو با ۲ قاشق عسل مخلوط کنید یا به جای عسل شکر بریزید
اینطوری سفیدتر میشه و رنگ عسل و به خودش نمی گیره من عسل ریختم چون طعم بهتری میده
بعد مواد ظرف بالا یعنی شیر و ژلاتین و بهش اضافه می کنیم
تا کمی حل بشه و بعد گاز را خاموش می کنیم.

توی ظرف بزرگتری یخ و آب می ریزیم و این ظرف مواد توش میذاریم
تا زودتر خنک بشه و بعد قاشق قاشق به لیوان ژله بسته شده اضافه می کنیم
می گذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه و بعد نوش جان کنید.

خیلی خوشمزه میشه من که زیاد اهل ژله و دسر نیستم پسندیدم پس شما هم می پسندید .

 

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + چهارده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا