فست فود

طرز تهیه پیتزا سالامی

طرز تهیه پیتزا سالامی

پیتزا سالامی از انواع پیتزاهای خوشمزه و خوش طعم می باشد
و شما می توانید این نوع پیتزا را در منزل به راحتی بپزید.
در دستور تهیه پیتزا سالامی از آرد و مایه خمیر و شکر و نمک و شیر ولرم و روغن زیتون
و گوجه فرنگی و فلفل سبز ریز و پنیر ورقه ای و کالباس سالامی استفاده می شود.

مواد لازم

🔹آرد : ۲۰۰ گرم
🔹شکر : نصف قاشق چایخوری
🔹مایه خمیر : ۱۰ گرم
🔹نمک : به مقدار لازم
🔹شیر ولرم : ۱/۸ لیتر
🔹گوجه فرنگی : ۶ عدد
🔹روغن زیتون : شش قاشق غذاخوری
🔹فلفل سبز ریز : شش عدد
🔹پنیر ورقه ای : ۶۰ گرم
🔹کالباس سالامی به صورت ورقه ای : ۵۰ گرم

طرز تهیه پیتزا سالامی

طرز تهیه پیتزا سالامی

طرز تهیه

🔹ابتدا کف سینی مناسبی را چرب کنید سپس ۱۰۰ گرم آرد را الک نمایید و وسط آرد را گود کنید
و دانه های خمیر مایه را به همراه شکر و شیر ولرم و مقداری آرد در وسط آرد بریزید
و روی ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه بپوشانید تا خمیر ور بیاید.

🔹بعد از مدت ذکر شده سه قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و باقی مانده آرد را به پیش خمیر اضافه کنید
و آن را ورز دهید سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید و خمیرها را باز نمایید
و خمیرهای باز شده را درون سینی قرار دهید و آن ها را در مکانی گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

🔹فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید
و آن ها را به صورت ورق های ضخیم برش بزنید و برش های گوجه را روی خمیر بچینید
و دم فلفل ها را بگیرید و آن ها را نصف کنید سپس تخم فلفل ها را بگیرید.

🔹در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سالامی پنیر را به صورت رشته هایی به عرض یک سانت ببرید
سپس فلفل و رشته های پنیر و و کالباس سالامی را بین گوجه ها پخش نمایید
و روغن زیتون را روی آن ها بریزید
پیتزا را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا پیتزا به خوبی پخته شود.

🔹پیتزای پخته شده را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید
و آن را به کمک روش های تزیین پیتزا به زیبایی تزیین نمایید.

نکته

برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + نه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا