طرز تهیه ژامبون خانگی
طرز تهیه ژامبون خانگی
ژامبون غذایی پرطرفدار و محبوب است و در تهیه ژامبون از گوشت ران گوساله و گوسفند
و یا ران مرغ استفاده می شود, تهیه ژامبون خانگی نیز امکان پذیر است و شما می توانید
با رعایت کردن نکاتی ژامبون مرغ و یا ژامبون گوشت خوش طعم و سالمی را در منزل تهیه نمایید.
ژامبون و کالباس از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ هستند.
در تهیه ژامبون نسبت به کالباس از گوشت بیشتری استفاده می شود
و برای خوش طعم کردن ژامبون می توانید از ادویه های مختلف و قارچ و هویج و پسته و .. اضافه کنید.
مواد لازم
🔹گوشت : ۳۷۵ گرم ( مخلوط گوشت گوسفند و گوساله برای ژامبون گوشت و یا ران مرغ برای ژامبون مرغ )
🔹تخم مرغ : ۱ عدد
🔹آب به همراه یخ پودر شده : ۶۰ کیلی لیتر
🔹شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری
🔹نمک : ۲ قاشق چایخوری سر خالی
🔹پودر نشاسته : ۱.۵ قاشق سوپخوری
🔹شیر خشک : ۱/۲ قاشق سوپخوری
🔹فلفل سیاه : ۱/۳ قاشق چایخوری
🔹پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
🔹پودر مو سیر : ۱ قاشق چایخوری
🔹پودر تخم رازیانه : ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹پودر زنجبیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹پودر تخم شنبلیله : ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری
🔹پسته : به میزان لازم
🔹قارچ و هویج : به میزان لازم
🔹فلفل قرمز : به میزان لازم
طرز تهیه ژامبون خانگی
طرز تهیه
🔹برای درست کردن ژامبون خانگی خوشمزه، ابتدا گوشت و یا مرغ را بشویید و به خوبی خشک کنید
سپس گوشت و یا مرغ را دو بار چرخ کنید.
🔹گوشت یا مرغ چرخ شده را به خوبی ورز دهید و گوشت چرخ شده را در درون نایلون بریزید
و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا گوشت یخ بزند.
اگر ادویه های ذکر شده در مواد لازم را به صورت پودر شده ندارید آن ها را نیز آسیاب کنید.
🔹بعد از مدت زمان ذکر شده گوشت و یا مرغ را از درون فریزر خارج کنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید
تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس نمک را به گوشت و یا مرغ اضافه کنید و آن را به خوبی ورز دهید.
🔹در مرحله بعدی ساخت ژامبون ۳۰ میلی لیتر از آب و یخ پودر را به گوشت و یا مرغ ورز داده شده اضافه کنید
و مجددا گوشت و یا مرغ را به خوبی ورز دهید
سپس تخم مرغ را به گوشت و یا مرغ ورز داده شده اضافه کنید.
🔹روغن و باقی مانده آب و یخ پودر را به مواد ژامبون اضافه کنید
و آنقدر گوشت را ورز دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.
🔹در مرحله بعد روش درست کردن ژامبون خانگی، همه مواد خشک و ادویه ها را به مخلوط گوشت و یا مرغ اضافه کنید
و همه مواد را به خوبی ورز دهید همه مراحل ذکر شده را می توانید با کمک غذا ساز و یا میکسر نیز انجام دهید.
🔹پسته و قارچ و فلفل قرمز را در مرحله آخر ورز دادن به مواد ژامبون اضافه کنید
و اگر از غذا ساز و یا میکسر استفاده می کنید ابتدا مواد ژامبون را به ظرف دیگری منتقل کنید
سپس قارچ و پسته و فلفل و هویج … را به مواد ژامبون اضافه کنید.
🔹در مرحله بعدی طرز تهیه ژامبون خانگی بعد از میکس کردن گوشت و یا مرغ و مخلوط کردن
آن با قارچ و پسته و فلفل قرمز و هویج یک تکه فویل بزرگ را بر روی سطح کارتان باز کنید
سپس مایه ژامبون را بر روی قسمت بالای فویل قرار دهید و دست هایتان را چرب کنید
و مایه ژامبون را به صورت رول شکل دهید.
🔹سپس ژامبون را با فویل رول کنید و به صورت محکم بپیچید و سر فویل را مانند شکلات بپیچید و محکم کنید.
🔹سپس رول های آماده شده را درون بخار پز قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم اجازه دهید که پخته شوند
اگر بخار پز در دسترس ندارید می توانید یک آبکش فلزی بر روی آب در حال جوش قرار دهید
و سپس رول ها را درون آبکش قرار دهید و روی آبکش فلزی را بپوشانید تا رول ها پخته شوند.
🔹بعد از اینکه رول ها به طور کامل پخته شدند آن ها را درون کیسه فریزی قرار دهید
و مقدار زیادی یخ خرد شده بر روی کیسه فریز بریزید تا ژامبون ها خنک شوند
سپس آن ها را در یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده رول را باز کنید و برش دهید.