خورشت

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

خورش نخود فرنگی از دیگر خورش های خوش رنگ و لعاب ایرانی است
که با توجه به طعم منحصر در بسیاری از مناطق ایران طبخ می گردد.
اگر شما نیز به مانند برخی از افراد کم تجربه با شنیدن نام خورش،

یاد قورمه سبزی و قیمه می افتید؛
باید گفت که ایران پهناور از فرهنگ های بسیاری با توجه

به همسایگی با کشور های مختلف، برخوردار است
که از این رو طبخ انواع متفاوتی از خورش ها در مناطق آن صورت می گیرد
این خورش از خورش های بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب می باشد
که با طبخ مواد پروتئینی و سبزیجات تازه از ارزش غذایی بسیار بالا و مناسبی برخوردار است.

مواد لازم

🔹۱ عدد پیاز خرد شده
🔹۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی
🔹۱ و نیم پیمانه نخود فرنگی
🔹۲ عدد هویج
🔹۲ عدد سیب زمینی
🔹۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
🔹آب لیموی ترش و تازه به مقدار دلخواه
🔹نمک، فلفل و زرد چوبه، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

طرز تهیه

در مرحله ابتدایی باید مقدار کمی روغن به درون قابلمه بریزید و سپس پیاز های نگینی شده را در آن تف دهید.

پس از آن که خرد شده پیاز کمی شفاف شد، گوشت را به آن اضافه کنید
و با یک دیگر به خوبی تف دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از آن کمی زرد چوبه، پودر فلفل سیاه و پودر سیر به مواد اضافه کنید و همچنان به تف دادن مواد ادامه دهید
تا بوی ادویه ها به مشام برسد.

حدود ۶ لیوان آب به مواد درون قابلمه اضافه کنید و سپس درب آن را بگذارید
و اجازه دهید که با حرارت ملایم طبخ گردد.

پس از پخته شدن گوشت ها، نمک را به مواد اضافه کنید و سپس رب را به آن بی افزایید.

پس از رنگ گرفتن خورش، هویج ها را به صورت حلقه ای برش دهید و سپس به خورش اضافه کنید.

توجه داشته باشید اگر از نخود فرنگی خام برای طبخ خورش استفاده می کنید،

باید به همراه هویج در مواد اضافه کنید، اگر به شکل کنسرو شده نخود فرنگی را تهیه کرده اید

باید پس از طبخ هویج به خورش خود اضافه کنید.

در ۱۰ دقیقه پایانی از طبخ خورش، سیب زمینی ها را به صورت مکعب برش دهید

و سپس به مواد اضافه کنید.
پس از آن که خورش به اصطلاحی جا افتاد؛ آب لیمو را به آن اضافه کنید.

(قابل به ذکر است که در ازای آب لیمو می توانید از آبغوره و آب نارنج به صورت دلخواه نیز استفاده کنید.)
پس از آن که مزه خورش را تست کردید و از طعم و بویش لذت بردید، شعله را خاموش کنید.

خورش نخود فرنگی شما آماده سرو می باشد، آن را در ظرف های خورشت خوری انتقال دهید
و در کنار پلو میل نمایید.
نوش جان

نکات تکمیلی

خورش نخود فرنگی نیز در گروه انواعی از خورش های ایرانی قرار دارد.
برای تهیه مواد اولیه به زمانی حدود ۱۵ دقیقه نیاز دارید.
زمانی که برای طبخ باید به آن اختصاص دهید، ۳۰ دقیقه است.
این خورش خوشمزه را در وعده های نهار و شام به کنار پلو می توانید سرو کنید.

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + یک =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا