طرز تهیه سوپ برنج
سوپ برنج از خوشمزه و مقوی ترین سوپ هاست.
اکثر کدبانوهای عزیز از سوپ برنج به عنوان پیش غذا استفاده می کنند.
سوپ برنج در عین اینکه مقوی است بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد.
می توانید در سوپ برنج بسته به ذائقه خود از گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید .
برنج برای درمان بسیاری از بیماری های مفید می باشد.
برای افرادی که به بیماری سوزاک دچار شده اند توصیه می شود
که حتما در وعده غذایی خود از سوپ برنج استفاده کنند.
ولی در استفاده از برنج باید دقت لازم را داشته باشیم چون سرشار از نشاسته می باشد.
مواد لازم
🔹برنج: ۱/۲پیمانه
🔹آرد برنج: یک قاشق غذاخوری سرخالی
🔹سینه مرغ: یک تکه
🔹ماست: نصف پیمانه
🔹ادویه (نمک،فلفل،زرد چوبه): به میزان لازم
🔹تخم مرغ: یک عدد
🔹کره: دو قاشق سوپ خوری
🔹پیاز و نعناع داغ: به میزان لازم
🔹آب: چهار لیوان
طرز تهیه سوپ برنج
طرز تهیه
برای پخت سوپ برنج ابتدا برنج و مرغ را بخوبی بشویید.
سپس پیاز سرخ شده را به همراه برنج و تکه های مرغ در کره تفت می دهید.
بعد سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم برنج و مرغ بخوبی پخته شوند.
در مرحله بعد مرغ ها که کمی پخته شد از ظرف خارج کنید و با غذا ساز یا گوشتکوب گوشت مرغ را له کنید
و بعد از له شدن کامل دوباره به برنج درون قابلمه اضافه کنید.
در ادامه ماست را به همراه دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا ماست یکدست شود.
سپس ماست را به مواد درحال پخت اضافه کنید
و به صورت مداوم با قاشق هم بزنید تا ماست درون سوپ بریده نشود
در این مرحله کره را به همراه آرد تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود
و به درون قابلمه اضافه کنید تا سوپ قوام بگیرد.
و در حین اضافه کردن آرد ،نعناع داغ و باقی مانده پیاز داغ را اضافه کنید.
در مرحله آخر ادویه های لازم را اضافه کنید و زرده تخم مرغ راهم بزنید
و۳دقیقه قبل از سرو به سوپ اضافه کنید.
سوپ آماده را در ظرف برای سرو بکشید و به دلخواه خود تزیین کنید.
نکات مهم
می توانید در ساخت سوپ برنج از شیر یا خامه هم استفاده کنید.
زرده تخم مرغ را قبل از اضافه کردن به سوپ خوب هم بزنید.
در دستور تهیه سوپ برنج می توانید بجای گوشت مرغ از گوشت قرمز نیز استفاده کرد.