طرز تهیه نان تورتیلا
طرز تهیه نان تورتیلا
نان تورتیلا از دیگر خوراکی هوای خوشمزه مکزیکی می باشد،
که با توجه به طعم منحصر طرفداران بسیاری را در سراسر دنیا پیدا کرده است.
مواد لازم
🔹۲ پیمانه آرد
🔹۱٫۲ قاشق چایی خوری بکینگ پودر
🔹۱٫۲ قاشق چایی خوری نمک
🔹۱٫۴ پیمانه روغن گیاهی
🔹۳٫۴ پیمانه آب گرم
طرز تهیه نان تورتیلا
طرز تهیه
در مرحله ابتدای می بایست درون یک ظرف آرد، بکینگ پودر و نمک را با کمک همزن برقی با یک دیگر ترکیب کنید.
خوب است که این کار به وسیله همزن سیمی صورت گیرد، چرا که روند ترکیب به خوبی انجام می شود.
حالا باید روغن مایع را به همراه آب درون مواد بریزید و در حد چند ثانیه با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید
.مواد ترکیب شده در ظرف را به خوبی ورز دهید.
این کار را می توانید بدون همزن و به وسیله دست به مدت ۵ دقیقه انجام دهید.
در این مرحله باید خمیر نرم و یکدستی به دست آمده باشد، که اگر این طور نبود می توانید
یک قاشق غذاخوری آرد دیگر به مواد اضافه کنید و بار دیگر بار دیگر به خوبی ترکیب کنید.
همچنین اگر خمیر به دست آمده شما خیلی خشک بود می توانید
با اضافه کردن ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری آب به آن اضافه کنید تا خمیرتان را مقداری نرم کند.
برای نچسبیدن خمیر به ظرف بهتر است کمی سطح آن را چرب کنید و سپس خمیر را درون آن بگذارید.
روی خمیر را به وسیله پلاستیک، سلفون و یا پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید
به مدت یک ساعت به خوبی استراحت کند.
پس از زمان مشخص شده خمیر را به ۸ تکه مساوی تقسیم کنید،
نحوه تقسیم باید به گونه ای باشد که به شکل توپ های یک دست درآورده شوند.
تورتیلا را طلایی کنید
خمیر های توپی شکل را نیز در ظرف دیگری بچینید و به روی آن را با پلاستیک و یا پارچه مرطوب بپوشانید.
حالا اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه این خمیر های توپی شکل نیز استراحت کنند.
پس از زمان مشخص شده هر یک از خمیر های گرد شده را به روی سطح قرار دهید
و با کمک وردنه به خوبی پهن کنید، طوری که در آخر دایره ای مسطح به دست آید.
حالا در این مرحله تابه را به روی شعله قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید.
خمیر های دایره ای شکل را درون تابه قرار دهید تا به خوبی سرخ و طلایی رنگ شود.
توجه داشته باشید که این کار بیش از ۲۰ الی ۳۰ ثانیه زمان نمی برد.
پس از آن که یک طرف نان تورتیلا به خوبی سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی طلایی رنگ شود.
نان تورتیلا شما در حال آماده شدن می باشد،
از این رو پس از سرخ شدن آن را درون حوله کاغذی قرار دهید تا به خوبی روغنش گرفته شود.
این نان خوشمزه را می توانید در وعده های دلخواه میل کنید، نوش جان.