آبگوشتغذای محلیهمدان

طرز تهیه آبگوشت یخنی

طرز تهیه آبگوشت یخنی

آبگوشت یخنی از دیگر غذا های محلی و سنتی ایران است
که در هر منطقه با توجه به آداب و رسوم منحصر به روشی متفاوت طبخ می شود.

اگر شما نیز از طبخ غذاهای محلی ایران لذت می برید، اما در این باره اطلاعاتی ندارید.
در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه آبگوشت یخنی
را با توجه به مناطقی که طبخ در آن جا بسیار رایج است به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

🔹۲ عدد پیاز
🔹۵۰۰ گرم گوشت
🔹۱۰۰ گرم لپه
🔹۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
🔹۵ عدد لیمو عمانی
🔹۳ عدد سیب زمینی
🔹آب به میزان لازم
🔹روغن به میزان لازم
🔹نمک، فلفل و زردچوبه نیز به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت یخنی

طرز تهیه آبگوشت یخنی

طرز تهیه

در ابتدای تهیه آبگوشت یخنی همدان باید لپه ها را ساعاتی قبل در آب خیس کنید.

پیاز ها را خرد کرده و سپس در روغن تف دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرد.

لپه ها را از آب خارج کرده و سپس به همراه پیاز ها تف دهید.

پس از گذشت دقایقی گوشت را نیز به ترکیب اضافه کنید و کمی آن را تف دهید.

ادویه های گفته شده را به مواد اضافه کنید و سپس آب را به آن بیفزایید.

پس از نیم پز شدن مواد و به خصوص گوشت ها باید سیب زمینی را نیز به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

پس از پخت کامل غذا، رب را در مقدار کمی روغن تف دهید
و سپس به همراه لیمو عمانی ها به آبگوشت یخنی خود اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید از مقدار کمی دارچین نیز استفاده کنید.

تا پخت کامل آبگوشت مقداری صبر کنید و سپس آن را از روی شعله بردارید.

آبگوشت یخنی شما آماده سرو می باشد، نوش جان.

آبگوشت یخنی

همان طور که مطالعه کردید پخت این آبگوشت در بسیاری از شهر های ایران رایج است

که هر منطقه با توجه به مواد مختلف و طعم دهنده هایی که در حین پخت به آن استفاده می کنند،
مزه ای جدید و خوشمزه به این غذا اضافه می کنند.

قابل به ذکر است که همدان در گروه شهر های آشپزان ماهر قرار دارد،

چرا که روش پخت مشخصی در تهیه غذا ندارند
و می توان از آنان به عنوان آشپزانی با دستور پخت های متنوع و متفاوت به شمار آورد.

همدان یکی از شهرهای با هنر در آشپزی است که آبگوشت را با صورت هایی خاص همانند؛
آبگوشت قورمه سبزی، آبگوشت گوجه فرنگی، آبگوشت یخنی، آبگوشت کلم قلمی و آبگوشت فلفل طبخ می کنند.

این غذای خوشمزه را می توان در  بسیاری از دورهمی ها و تعطیلاتی
که با اقوام دور یک دیگر جمع می شوید، تهیه کنید.

سنت برخی خانواده ها این چنین حکم می کند که هنوز هم به شکل قبل دور سفره و کنار یک دیگر جمع شوند،
و سپس یکی از مردان بزرگ خانواده گوشت، نخود و سیب زمینی های را بکوبد

و سپس خانم خانواده گوشت کوبیده ها را درون ظرف و یا در اصطلاحی دیگر کاسه غذا هر یک از افراد خانواده بگذارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 16 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا