طرز تهیه دوپینگ پلو
طرز تهیه دوپینگ پلو
دوپینگ پلو از دیگر غذاهای پر خواص ایرانی می باشد
که با توجه به مواد مقوی به کار رفته در تهیه به اصطلاحی دیگر دوپینگ پلو نام گرفته است.
برای آشنایی با طرز تهیه دوپینگ پلو که در گروه پلو های خوشمزه ایرانی قرار داد
مواد لازم
🔹۱۰۰ گرم گردو
🔹۱۰۰ گرم کشمش
🔹۲ عدد پیاز
🔹۳ پیمانه برنج
🔹نصف پیمانه رب انار
🔹۳ قاشق سوپ خوری شکر
🔹۲ عدد ران مرغ
🔹۲ پیمانه آب نمک، فلفل و زردچوبه نیز به مقدار لازم
🔹روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه دوپینگ پلو
طرز تهیه
🔹در مرحله ابتدایی می بایست به پخت برنج بپردازید؛ که در ادامه پی از مراحل ابتدایی به آن پرداخته ایم.
ابتدای کار و قبل طبخ برنج به این صورت است که ۱ عدد از پیاز های گفته شده
را به صورت خلالی خرد کرده به کناری بگذارید.
🔹گردو را به همراه کشمش و زردچوبه در مقدار کمی روغن تف دهید.
همچنین به حرارت توجه کافی داشته باشید، چرا که این مواد امکان دارد خیلی سریع بسوزند.
حالا پیاز را نیز به مواد اضافه کنید و با یک دیگر به خوبی تف دهید.
🔹برنج را درون آب جوشیده بریزید و پس از آبکش کردن برای دم درون قابلمه آماده کنید.
قابل به ذکر است که استفاده از نان برای ته دیگ این غذای پلویی، طعمی لذت بخش و خوش برای شما فراهم می آورد.
🔹حالا در هرلایه از برنج مقداری از ترکیب کشمش و پیاز را قرار دهید و سپس به دم بگذارید.
در این مرحله باید در ظرفی دیگر مقداری از شکر را به رب انار اضافه کنید
🔹و به روی حرارت متوسط برای رقیق شدن قرار دهید.
( در این رابطه توجه داشته باشید که تا جایی رب انار و شکر را به روی حرارت نگه دارید
که شیرینی در آن حل گردد.)پس از دم کشیدن برنح مواد را دور تا دور برنج بریزید
و سپس در قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید.
🔹برای طبخ مرغ دوپینگ پلو نیز می بایست، پیاز باقی مانده را رنده و سپس در مقدار کمی روغن سرخ کنید.
( گفتنی است که هر چه پیاز بیشتر تف بخورد در غذا نیز از لعاب و طعم بهتری نیز برخوردار می شود.
🔹پس از آن که ۲ طرف مرغ را به خوبی سرخ کردید، ادویه ها را نیز به آن اضافه کنید.
حالا مرغ سرخ شده را به روی پیاز ها بگذارید و پس از کمی تف دادن زردچوبه نیز برای رنگ و لعابی بهتر به آن بی افزایید.
🔹برای طبخ کامل مرغ ها به ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید.
گفتنی است که از آب مرغ می توانید به صورت خورش در میل دوپینگ پلو استفاده کنید.
دوپینگ پلو شما آماده سرو می باشد، امیدواریم از میل آن لذت ببرید.
نوش جان