اصفهانتنقلاتکرمان

طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی

سوهان عسلی در بین همه رده های سنی محبوبیت دارد که البته ساخت سوهان عسلی بسیار راحت است.
حتما در تهیه سوهان عسلی از طبیعی بودن عسل مطمئن شوید.
سوهان عسلی را می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان تدارک ببینید.

سوهان عسلی در شهر های زرند کرمان و اصفهان تهیه می شود
و مانند قطاب یزدی از سوغاتی های معروف شهر تولید کننده خود است.
شما هم می توانید با کمک این مطلب آموزشی طریقه ی درست کردن سوهان عسلی را فرا بگیرید
سپس این نوع سوهان خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

🔹شکر : ۱۵۰ گرم
🔹بادام : ۱۵۰ گرم
🔹آب : ۱ پیمانه
🔹عسل : ۲ قاشق سوپ خوری
🔹زعفران: ۱ قاشق چای خوری
🔹روغن آب کرده : ۴ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه

🔹در مرحله اول ساخت سوهان عسلی بادام ها را به صورت خلالی ریز کنید.
سپس شکر و عسل را به همراه آب و روغن در درون قابلمه ای مناسب بریزید
و بعد قابلمه را بر روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و مواد مخلوط شده را به صورت مرتب هم بزنید

🔹تا شکر در درون مواد به خوبی حل شود و رنگ مواد قهوه ای شود و به رنگ کارامل در آید
( نباید مواد را با قاشق هم بزنید قابلمه را تکان دهید تا شکر در درون مواد حل شود).

🔹سپس بادام را به مواد سوهان اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید
تا به خوبی با سوهان مخلوط شوند
و بعد از مخلوط شدن سوهان و بادام زعفران آب کرده را در درون مایه سوهان بریزید.

🔹در مرحله بعدی روش تهیه سوهان عسلی بعد از این که رنگ مایه سوهان کاملا قهوه ای شد
با کمک قاشق کوچکی مقداری از مواد را بر روی یک سینی چرب قرار دهید
و مقداری خلال پسته و یا پودر پسته و خلال بادام بر روی مایه سوهان عسلی برای تزیین آن بریزید.

نکات

🔹بهتر است که در درون سینی فویلی قرار دهید و بعد از این که روی فویل را چرب کردید
مایه سوهان را در درون سینی بریزید می توانید ته سینی را هم با کاغذ های نسوز بپوشانید
و بعد مایه سوهان را بر روی کاغذ نسوز بریزید.

🔹اگر در پایان کار مایه سوهان سفت شد و یا شکرک بست مقداری آب جوش به مایه سوهان اضافه کنید
و تا آماده شدن آن صبر کنید.
وقتی که سوهان را در درون سینی می چینید حتما یک شعله پخش کن
در زیر قابلمه قرار دهید تا سوهان سفت نشود.

🔹سوهان عسلی را باید در درون یخچال نگهداری کنید و حتما سوهان را در درون ظروف در بسته قرار دهید
رطوبت موجود در یخچال از به هم چسبیدن سوهان ها جلوگیری می کند.

🔹برای این که مطمئن شوید سوهان آماده شده است می توانید
مقداری از مایه سوهان عسلی را در درون آب یخ بریزید
اگر مایه سوهان فرم گرفت و به دندان نچسبید سوهان آماده ریختن در درون سینی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا