گوشت مرغمرغ و پرنده

طرز تهیه مرغ بوفالو

طرز تهیه مرغ بوفالو

مرغ بوفالو از آن دسته غذاهایی است که شما می توانید با صرف هزینه و وقت مناسب به نتیجه ای خوشمزه و دلچسب برسید

مواد لازم

🔹۴۵۰ گرم فیله مرغ
🔹½ فنجان آرد کاساوا
🔹½ قاشق چای خوری فلفل پاپریکا
🔹¼ قاشق چای خوری فلفل کاین
🔹¼ قاشق چای خوری نمک دریا
🔹¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
🔹¼ قاشق چای خوری پودر سیر
🔹۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
🔹½ فنجان سس داغ، برای طعم دادن بیشتر
🔹¼ فنجان کره آب شده

طرز تهیه مرغ بوفالو

طرز تهیه مرغ بوفالو

طرز تهیه

تمام فیله های مرغ را به دو قسمت برش دهید.

در یک کاسه با سایز متوسط، آرد کاساوا، فلفل پاپریکا، فلفل کاین، نمک دریا، فلفل سیاه
و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه، سس داغ را بریزید.
روغن نارگیل را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ذوب کنید.

فیله های مرغ را طوری در آرد بغلتانید که هر دو طرف آن خوب آغشته به آرد شوند.
سپس فیله های مرغ را در سس داغ بغلتانید.

حالا فیله ها را در قابلمه ای که حاوی روغن نارگیل است بگذارید و اجازه دهید
به مدت هفت الی هشت دقیقه پخته شوند.

کره را به قابلمه اضافه کنید و مرغ ها را به طرف دیگر برگردانید و اجازه بدهید
این طرف فیله ها هم به مدت همان هفت الی هشت دقیقه بپزند.

حالا فیله های مرغ را از روی حرارت برداشته و و در صورت لزوم سس داغ بیشتری به آن اضافه کنید.
مرغ بوفالوی شما آماده است، سرو کنید و نوش جان کنید.

بال مرغ بوفالو هم واقعا می تواند خوشمزه باشد، اما مشکلی که وجود دارد این است
که اغلب حاوی مواد ناسالم همراه با آلرژن های غذایی معمولی مانند گلوتن است.

با درست کردن فیله های مرغ به شیوه گفته شده در قسمت بالا، می توانید
پروتئین بیشتری نسبت به بال مرغ کسب کرده و در عین حال پخت آن نیز بسیار راحت و سریع است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 8 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا