انواع کلوچهشیرینی ترشیرینی خشک

طرز تهیه بیسکویت

طرز تهیه بیسکویت

بیسکویت یکی از پر طرفدارترین مواد غذایی در بین رده های سنی است،
می توانید آن را به سادگی در منزل برای عصرانه تهیه و مورد استفاده قرار دهید.

یکی از خاصیت های بیسکویت ماندگاری بالای آن است، بیسکویت به خاطر قطر کم و خشک بودن
آن باعث کپک زدگی و فساد زود رس نمی شود،
بیسکویت از موادی مانند آرد، کره، تخم مرغ و افزودنی های دیگر تهیه می شود.
طریقه ساخت بیسکویت ساده و خانگی بسیار راحت است.

مواد لازم

🔹آرد : ۳۰۰ گرم
🔹کره : ۱۰۰ گرم
🔹تخم مرغ : ۱ عدد
🔹خاکه قند : ۱۰۰ گرم
🔹وانیل : نصف قاشق چای خوری
🔹بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه بیسکویت

طرز تهیه بیسکویت

طرز تهیه

کره را دو ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد در آید، کره را درون ظرفی بریزید
و با همزن بزنید تا رنگ آن تغییر کند، خاکه قند را به کره اضافه و هم بزنید.

تخم مرغ را درون ظرف کره بریزید و با قاشق هم بزنید، همه مواد را با هم مخلوط نمایید،
سپس وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید،
ظرف دیگری برداشته آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سپس آرد را الک نمایید.

همزن را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، مواد را با دست هم نزنید
زیرا باعث چسبیدن خمیر به دست می شود، به وسیله لیسک هم بزنید تا خمیر نرم و یک دستی به وجود آید،

در مرحله بعدی از نحوه تهیه بیسکویت ساده, خمیر را درون پلاستیک قرار دهید
و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید، و بعد از زمان تعیین شده از یخچال بیرون آورید

در دمای محیط قرار دهید تا دوباره حالت نرمی خود را به دست آورد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید،
کاغذ روغنی روی سینی فر بیندازید، یک تکه از خمیر را بردارید گلوله کرده
و با وردنه صاف کنید، تا قطر خمیر به ۵ میلی متر برسد،

قالب هایی را که از قبل آماده کرده اید بردارید، و خمیر را قالب بزنید،
سینی را داخل فر قرار دهید تا بیسکویت طلایی شود،
مدت زمان پخت بیسکویت ساده بستگی به ضخامت بیسکویت ها دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 18 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا