شیرینی ترشیرینی خشکشیرینی عیدکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

شیرینی میکادو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه است که با روشی آسان می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
شیرینی میکادو را می توانید برای سفره های نذری و هم چنین خیرات برای اموات نیز تهیه کنید

مواد لازم

🔹روغن مایع : ۱ پیمانه
🔹اسانس موز یا آناناس : ۱ قطره
🔹شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
🔹پودر پسته برای تزیین شیرینی میکادو : به میزان لازم
🔹آرد سفید : ۱ پیمانه
🔹کره : ۳۰ گرم
🔹پودر قند : ۱ پیمانه
🔹پودر گردو : نصف پیمانه
🔹وانیل : نصف قاشق چای خوری
🔹نان بستنی : ۴ ورق
🔹پودر کاکائو : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه

در مرحله اول طرز تهیه شیرینی میکادو ابتدا آرد را در قابلمه ای مناسب می ریزیم
و به مدت پنج تفت می دهیم توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید زیاد تغییر کند
و آرد را فقط برای از بین بردن بوی خامی اش تفت می دهیم.

سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و آرد و روغن را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم
و قابلمه را از روی حرارت گاز بر می داریم پودر قند و وانیل و پور گردو را به همراه پودر کاکائو و کره به مخلوط
آرد و روغن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند
سپس اسانس موز و یا آناناس را به میزان یک قطره به مخلوط مواد میکادو اضافه می کنیم.

در روی سطحی مناسب یک عدد نان بستنی را قرار می دهیم
و حدود یک سوم از مواد را روی نان میکادو قرار می دهیم و با کمک قاشق سطح مواد را به خوبی یکدست می کنیم
و سپس نان دوم میکادو را بر روی مواد نان اول قرار می دهیم و مقدار یک سوم از مواد را روی نان دوم میکادو قرار می دهیم
و همین مراحل را ادامه می دهیم تا نان و مخلوط مواد به اتمام برسد.

بعد از اینکه همه نان و مخلوط مواد شیرینی به پایان رسید
شیرینی را به مدت ۳۰ دقیقه در درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خودش را بگیرد.
توجه داشته باشید که لایه آخر شیرینی میکادو باید نان بستنی بدون مخلوط مواد میکادو باشد.

بعد از مدت زمان ذکر شده شیرینی میکادو را از یخچال بیرون می آوریم
و یک قاشق مرباخوری روغن مایع را به همراه شکلات تخته ای در درون ظرفی مناسبی می ریزیم و بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا باز شوند
و مخلوط این مواد را بر روی نان چهارم قرا می دهیم و میکادو را به صورت دلخواه برش می زنیم.
تهیه شیرینی میکادو به پایان رسید.

بعد از اینکه شیرینی میکادو آماده شد می توانید آن را با پودر پسته و یا پودر نارگیل و … تزیین کنید
و در ظرف مناسبی شرینی ها را بچینید و برای پذیرایی در مجالس نذری و ختم  از آن ها می توانید استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 2 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا