جنوبیغذای محلیگیلانمازندرانماهی و میگو

طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

ماهی شکم پر یکی از غذاهای شناخته شده برای اکثر افراد است.
مهمترین نکته در تهیه و طبخ این غذا, طعم دار کردن آن است که به شیوه های مختلفی صورت می گیرد.

یکی از غداهای محبوب افراد و به خصوص شمالی ها و جنوبی ها, ماهی است.
ماهی شکم پر یکی از غذاهایی است که می توان ان را با ماهی های مختلف تهیه کرد.
همچنین برای تهیه مایه درون شکم ماهی می توان از مواد مختلفی استفاده کرد.

مواد لازم

🔹ماهی قزل آلا : ۱ عدد متوسط
🔹نمک, فلفل سیاه زردچوبه و زعفران : به مقدار لازم
🔹پیاز خرد شده : نصف لیوان
🔹آبلیموی تازه : ۲ قاشق غذاخوری
🔹گشنیز خرد شده : نصف لیوان
🔹کره : نصف قاشق غذا خوری
🔹سیر تازه خرد شده : ۲۰۰ گرم
🔹روغن کانولا : ۱ قاشق غذا خوری
🔹رب انار : ۱ قاشق غذا خوری
🔹گردوی کوبیده : ۵ عدد

طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم‌ پر

طرز تهیه

برای تهیه ماهی شکم پر, در ابتدا پشت و روی ماهی را به آبلیموی تازه آغشته کنید
و سپس به مدت نیم ساعت آن را درون یخچال قرار دهید تا آبلیمو به خورد ماهی برود.

در دومین مرحله پیاز خرد شده را با نصف قاشق غذا خوری روغن کانولا داخل تابه ایی, سرخ کنید.
دقت داشته باشید وقتی پیازها کمی طلایی شد, سیر خرد شده و گردوی کوبیده شده

را به آن اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن این مواد, رب انار را به آن ها بیفزایید
و در نهایت گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله از طرز تهیه ماهی شکم پر, ماهی را از درون یخچال خارج ساخته
و درون شکم آن را با مایه آماده شده پر کنید.
سپس ظرف فر را با ۱ قاشق غذا خوری روغن کانولا چرب کرده و ماهی شکم پر را روی آن قرار دهید

و ظرف را درون فر که از قبل بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید, قرار دهید.
برای پخت ماهی ۴۰ دقیقه زمان نیاز است ولی ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن ماهی,
آن را به مقداری زعفران و نصف قاشق غذا خوری کره آب کرده آغشته کنید
و مجددا درون فر قرار دهید تا ماهی برشته شود.

نکات

برای ایجاد طعم ایده آل ماهی شکم پر, توصیه می شود مایه درون آن را سرخ کنید.
این غذا را می توان با انواع ماهی طبخ نمود, با این حال انتخاب ماهی
سنگسر, صبور و سفید جزء بهترین انتخاب ها برای تهیه این غذا می باشد.

شمالی ها و جنوبی ها ماهی شکم پر را به شیوه های مختلفی تهیه می کنند.
شمالی ها از ادویه های زعفران و زردچوبه برای طعم دار کردن این ماهی استفاده می کنند,

این در حالی است که جنوبی ها از ادویه کاری و تمبرهندی برای طعم دار کردن این غذا استفاده می کنند.
توصیه می شود برای بهتر کردن طعم ماهی, کف ظرف فر که ماهی درون آن قرار می گیرد,
با سبزی ‌هایی نظیر هویج، کرفس و پیاز پوشیده شود.
پیشنهاد می کنیم این غذا را با پلو سفید سرو کنید تا طعم ماهی بهتر منتقل شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا